ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόστιμο σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για τις φωτοβολίδες στο Περιστέρι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι στις 8 Σεπτεμβρίου.Η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο 3.000 την ομάδα του Περιστερίου και με 4.000 ευρώ το "τριφύλλι".

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι στις 8 Σεπτεμβρίου. Στην διάρκεια του αγώνα είχαν υπάρξει ανταλλαγή φωτοβολίδων και καθισμάτων καθώς και σύγκρουση με την αστυνομία και η ΕΠΟ κάλεσε τις δυο ομάδες σε απολογία.

Η Πειθαρχική Επιτροπή συνεδρίασε και τιμώρησε με πρόστιμο 3.000 την ομάδα του Περιστερίου και με 4.000 ευρώ το "τριφύλλι".

Θυμίζουμε πως επεισόδια άρχισαν, όταν οπαδοί του "τριφυλλιού" πλησίασαν τους φίλους των γηπεδούχων και άρχισαν να τους πετούν καθίσματα και φωτοβολίδες, για να εισπράξουν αντίστοιχη απάντηση.

Ο διαιτητής, Κωνσταντίνος Κατοίκος, διέταξε αμέσως τη διακοπή του αγώνα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις θέσεις τους και έπειτα από περίπου πέντε λεπτά απραξίας, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 από την πειθαρχική κατηγορία της ρίψης αντικειμένου και δη μιας φωτοβολίδας καμπύλης πορείας. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ,

για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.4 α και β και 5, 15 παρ. 3 περ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 8-9-2018, στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΠΣ 1923 - ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, με φιλανθρωπικό σκοπό και ειδικότερα την ενίσχυση των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Άρης Αβάτου πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1, 2 4α και 15 παρ. 3α, του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 16-9-2018, στον αγώνα Άρης Αβάτου – ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Νίκη Βόλου πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τριών (833,00) ευρώ, για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.1, 2, 4 α και 15 παρ. 3 α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 16-9-2018, στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος 2018-2019 μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ