SUPER LEAGUE 2

ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 2-2: Η γκολάρα του Παμλίδη έσωσε τον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Pamlidis, Pas giannina (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Εργοτέλης βρέθηκε κοντά στην πρώτη του νίκη στη Super League 2 αλλά ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Παμλίδη έφερε το 2-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες". (VIDEO)

Αντιμέτωπος με την πρώτη του ήττα τη φετινή σεζόν βρέθηκε στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκε να χάνει 2-1 από τον Εργοτέλη μέχρι το 73' όταν ο Παμλίδης με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς ισοφάρισε για την ομάδα των Ιωαννίνων και της έδωσε τον βαθμό.

Σε ένα πανέμορφο ματς με τις δυο ομάδες να πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα και τον ΠΑΣ να έχει σωρεία χαμένων ευκαιριών το ισόπαλο 2-2 δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18' σε μια φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Η άμυνα του Εργοτέλη απομάκρυνε ο Κούατενγκ πήρε τη μπάλα μπήκε από τα αριστερά και γύρισε προς τον Έφορντ που πλάσαρε σε κενή εστία.

Στο 54' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Προβυδάκης τράβηξε τον Παμλίδη από το χέρι. Ο επιθετικός του ΠΑΣ ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και ευστόχησε για να γράψει το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Εργοτέλης χτύπησε και πάλι στην κόντρα με τον Μπούση να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει το παράλληλο γύρισμα και τον Ροβίθη από κοντά να κάνει το 2-1.

Ο Παμλίδης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 73' ισοφάρισε και πάλι για τον ΠΑΣ. Σε μια βαθιά μπαλιά κατέβασε πανέμορφα τη μπάλα, την έφερε μπροστά του και βλέποντας εκτός εστίας τον Κατσιμήτρο έσκαψε τη μπάλα από πάνω του και έγραψε το τελικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι τέλους να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ, έχασαν αρκετές καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Σιόντης, Νικολιάς, Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Έφορντ, Ιατρούδης, Κουατένγκ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Παρασκευή 1/11

Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή (3/11)

Πλατανιάς – Χανιά 1-1 (73' Βρεττός/55' Μπιανκόνι)

Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Πόντου 4-0 (32' Μαρκόφσκι, 38' Βάρκας, 61' Μπαστιανός, 73' Λαρέα)

Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0 (34' Μωραίτης, 53' Λινάρδος)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 1-0 (45+1' Αργυρόπουλος)

Δευτέρα (4/11)

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 9

2. Πλατανιάς 7

3. Παναχαϊκή 7

4. Καραϊσκάκης 6

5. ΠΑΣ Γιάννινα 5

6. Δόξα Δράμας 4

7. Απόλλων Λάρισας 4

8. Χανιά 4

9. Λεβαδειακός 3

10. Εργοτέλης 1

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -6

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ