Η Super League 2 ξεκινά το Σάββατο, αλλά εάν δεν λάβει απάντηση στην πρότασή της μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα προχωρήσει σε αναστολή επ' αόριστον του πρωταθλήματος. Συνάντηση Κισσαμικού, Λεβαδειακού, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεουτσάκου με Γραμμένο και Φούσεκ.

Οι ομάδες δέχθηκαν καλή την πίστη να γίνει σέντρα, αλλά περιμένουν απάντηση στην πρότασή τους. Τι αναφέρει αυτή; Μείωση 20% στα τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και -12% για Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Απόλλων Σμύρνης, έτσι κι αλλιώς, έχει το δικό του τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Προφανώς και δεν θα περιμένουν επ' αόριστο. Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας έχει δώσει προθεσμία μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, εάν δεν λάβει απάντηση μέσα σε αυτό το διάστημα θα προχωρήσει σε επ' αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος.

Για την Πέμπτη (26/9) είναι προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των Χανίων, Λεβαδειακού, ΠΑΣ Γιάννινα, του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο και τον υπερσύμβουλο της ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ.

ADVERTISING

Στόχος είναι να τους εξηγήσουν την κατάσταση, αλλά και να τους πείσουν για την επιτακτική ανάγκη να παρέμβουν προκειμένου να βρεθεί λύση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League 2: Ξεκινά το πρωτάθλημα, παραλίγο ξύλο στο ΔΣ