SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Απάντηση σε μια εβδομάδα αλλιώς αναστολή

ΔΣ SUPERLEAGUE 2  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE 2 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League 2 ξεκινά το Σάββατο, αλλά εάν δεν λάβει απάντηση στην πρότασή της μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα προχωρήσει σε αναστολή επ' αόριστον του πρωταθλήματος. Συνάντηση Κισσαμικού, Λεβαδειακού, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεουτσάκου με Γραμμένο και Φούσεκ.

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, Super League 2, ξεκινά κανονικά το Σαββατοκύριακο (28-29/9) όπως προέκυψε από τη ψηφοφορία (7-6) αν και παραλίγο να πέσει ξύλο στο ΔΣ μεταξύ του προέδρου του Καραϊσκάκης και του εκπροσώπου της ΕΠΟ.

Οι ομάδες δέχθηκαν καλή την πίστη να γίνει σέντρα, αλλά περιμένουν απάντηση στην πρότασή τους. Τι αναφέρει αυτή; Μείωση 20% στα τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και -12% για Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Απόλλων Σμύρνης, έτσι κι αλλιώς, έχει το δικό του τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Προφανώς και δεν θα περιμένουν επ' αόριστο. Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας έχει δώσει προθεσμία μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, εάν δεν λάβει απάντηση μέσα σε αυτό το διάστημα θα προχωρήσει σε επ' αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος.

Για την Πέμπτη (26/9) είναι προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των Χανίων, Λεβαδειακού, ΠΑΣ Γιάννινα, του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο και τον υπερσύμβουλο της ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ.

Στόχος είναι να τους εξηγήσουν την κατάσταση, αλλά και να τους πείσουν για την επιτακτική ανάγκη να παρέμβουν προκειμένου να βρεθεί λύση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ