SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Έκτακτο Δ.Σ την Πέμπτη για το μέλλον του πρωταθλήματος

ΔΣ SUPERLEAGUE 2 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE 2 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Δ.Σ της Super League 2 θα συνεδριάσει την Πέμπτη (17/10) για τα τηλεοπτικά και για ν' αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Ακόμη και εάν βρεθεί λύση, δεν θα έχουμε δράση 19-20 Οκτώβρη. Ορίζονται σε εμβόλιμες οι χαμένες αγωνιστικές.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου κρίνεται το μέλλον του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, Super League 2, το οποίο έχει ανασταλεί εδώ και δυο εβδομάδες.

Προγραμματίστηκε έκτακτο Δ.Σ προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα τηλεοπτικά και την παραγωγή των ματς. Ακόμη, όμως, και να βρεθεί λύση δεν θα έχουμε δράση το Σαββατοκύριακο (19-20/10) που έρχεται.

Στην καλύτερη - σε περίπτωση συμφωνίας - το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά το διήμερο 26 και 27 Οκτωβρίου. Οι δυο χαμένες αγωνιστικές (δεύτερη και τρίτη) που δεν διεξήχθησαν, θα οριστούν ως εμβόλιμες μέσα στη σεζόν.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, ώστε εκείνη να καλύψει τα έξοδα παραγωγής και με τον τρόπο αυτό να κερδίσει η Super League 2 ένα ποσοστό της τάξης του 40%.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με τηλεοπτικά, πρωταθλήματος 2019-2020. Ενημέρωση για τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, πρωταθλήματος 2019-2020.
Διάφορα Θέματα".

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ