SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Γκέλα για Απόλλων Σμύρνης, διπλό κορυφής ο Πλατανιάς

SUPERLEAGUE-2 / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δόξα Δράμας στη Ριζούπολη ενώ ο Πλατανιάς με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σκαρφάλωσε στην κορυφή. (VIDEO)

Στην πρώτη του γκέλα τη φετινή σεζόν υποχρεώθηκε ο Απόλλων Σμύρνης που αναδείχτηκε ισόπαλος στη Ριζούπολη με τη Δόξα Δράμας σε 1-1 ενώ ο Πλατανιάς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίδραση του Απόλλωνα Πόντου και να πάρει το διπλό με το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια ανάμεσα Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή και ΑΕ Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-2

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Πόντου και σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όντας ισόβαθμος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με το Νίλι ενώ έντεκα λεπτά αργότερα, στο 26', ο Λουκίνας σκόραρε και πάλι γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Λεωνιδόπουλος, Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Μποσέτι, Ποζατζίδης, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1

Στην πρώτη του γκέλα υποχρεώθηκε ο Απόλλων Σμύρνης στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας που θύμισε κάτι από τα παλιά και την Α' Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 14' με τέρμα του Κρητικού και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πατράλη στο 27'.

Ο Απόλλων Σμύρνης πίεσε για ένα δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος αλλά βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 65' εξαιτίας αποβολής του Λαρέα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βάρκας, Χουχούμης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Πατράλης, Μπλάζιτς, Παυλίδης, Μπαστιάνος, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Ανυφαντάκης): Μένκα, Χάμοντ, Παπαργυρίου, Καψάλης, Κουκόλης, Κρητικός, Πινδώνης, Πλέγας, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ρόβας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-1

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη Λάρισα δυο πέναλτι ήταν αυτά που καθόρισαν το τελικό 1-1 της αναμέτρησης. Αρχικά ο Σιφναίος στο 22΄ευστόχησε και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 84' όμως ο Σιατραβάνης έστειλε και αυτός τη μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα μέτρα και έκανε το 1-1 για την Παναχαϊκή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος, Χατζής, Γκουστάβο Σάντος, Μπαστακός, Ντάινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Πατάπης, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1

Ο Λεβαδειακός μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης αλλά παρά το γρήγορο γκολ του Ιωαννίδη στο 3' δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι τέλους.

Αρκετά γρήγορα, στο 33', ο Χατζηστράβος έφερε το ματς στα ίσια και έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Μέτσε, Αλμπάνης (57' Γυφτόκωστας), Ψιάνος, Κούστα (62' Κυβελίδης), Χατζηστραβός, Τσούτσης (82' Καψάλης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Παντελιάδης, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Κοζορώνης (65' Μαχαίρας), Συμελίδης, Καραχάλιος, Ιωαννίδης, Ενομό, Κόναν (46' Σανάμπρια).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

(3η αγωνιστική)

Παρασκευή (8/11)

Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (59' Καρτάλης)

Κυριακή (10/11)

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-2 (15' Νίλι, 26' Λουκίνας)

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας 1-1 (27' Πατράλης/14' Κρητικός)

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1 (22' Σιφναίος/84' Σιατραβάνης)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1 (33' Χατζηστράβος/3' Ιωαννίδης)

Δευτέρα (11/11)

17:00 Εργοτέλης – Κέρκυρα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 10

2. Πλατανιάς 10

3. ΠΑΣ Γιάννινα 8

4. Παναχαϊκή 8

5. Καραϊσκάκης 7

6. Δόξα Δράμας 5

7. Απόλλων Λάρισας 5

8. Χανιά 4

9. Λεβαδειακός 4

10. Εργοτέλης 1

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Παρασκευή 15/11

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης (17.30, ΕΡΤ)

Κυριακή 17/11

Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή (14.45, ΕΡΤ)

Λεβαδειακός - Απόλλων Λάρισας (15.00)

Εργοτέλης - Καραϊσκάκης (15.00)

Κέρκυρα - Χανιά (15.00)

Δευτέρα 18/11

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Πόντου (17.00, ΕΡΤ)

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ