SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Με πεντάρα στην τρίτη θέση τα Χανιά

SUPERLEAGUE 2 / ΧΑΝΙΑ - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2 / ΧΑΝΙΑ - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα Χανιά συνέτριψαν με 5-1 τον Καραϊσκάκη, έφθασαν στην έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη, σκαρφάλωσαν την τρίτη θέση και δείχνουν ικανά να παλέψουν για την άνοδο. Με Ρόβα η Δόξα, 1-0 τον Πλατανιά στη Δράμα.

Τις δυο πρώτες θέσεις της Super League 2 προσέγγισαν τα Χανιά, τα οποία με πρωταγωνιστές του Κάσσο και Κουσκουνά συνέτριψαν τον Καραϊσκάκη με 5-1 και δείχνουν ικανά να παλέψουν για την άνοδο στη Super League. Η Δόξα νίκησε στη Δράμα 1-0 τον Πλατανιά με το γκολ του Ρόβα.

Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό, όταν ο Κουσκουνάς ξεκίνησε την προσπάθεια, η μπάλα κόντραρε στον Κάσσο και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κουτζαβασίλη. Ο ίδιος παίκτης διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας της Κρήτης μετά από πάσα του Τριανταφυλλάκου στο 18'.

Ο Κουσκουνάς έκανε το 3-0 στο 33ο λεπτό μετά από γύρισμα του Παναγιωτούδη. Επτά λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γρομητσάρης έκανε το 4-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφυλλάκου.

Η ομάδα της Άρτας μείωσε με τον Κυβελίδη στο 81ο λεπτό, αλλά ο Γιάκος ύστερα από δυο λεπτά (83') διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-1).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Σουντουρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μέλκας, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης.

Ο Ρόβας έπιασε την κεφαλιά στο 15ο λεπτό, αλλά ο Σούλης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Ύστερα από τρία λεπτά (18') ο Οικονόμου έδωσε στον Λουκίνα, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Ηλιάδης μπλόκαρε.

Ο Αποστολίδης στο 42ο λεπτό πάτησε στην περιοχή, αλλά αστόχησε. Οι Μαυαρετοί άνοιξε το σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αποστολίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρόβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Παρασκευάς, Πινδώνης, Αποστολίδης, Κρητικός, Ρόβας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Κατσαρός, Σάαντο, Κόρτσταμ, Έισντεν, Λεϊρία, Μπάμπης, Λουκίνας, Οικονόμου, Τσαμούρης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή 14/2

Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας 1-0 (37 'Εφορντ')

Κυριακή 16/2

Δόξα Δράμας - Πλατανιάς 1-0 (47' Ρόβας)

Χανιά - Καραϊσκάκης 5-1 (11', 18' Κάσσος, 33' Κουσκουνάς, 53' Γρομητσάρης, 82' Γιάκος / 80' Κυβελίδης)

Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (17.00)

Δευτέρα 17/2

Λεβαδειακός - Παναχαϊκή (15.00)

Κέρκυρα - Απόλλων Πόντου (15.00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΣ Γιάννινα 37

2. Απόλλων Σμύρνης 33

3. Χανιά 31

4. Λεβαδειακός 28

5. Καραϊσκάκης 28

6. Εργοτέλης 28

...........................................

7. Απόλλων Λάρισας 27

8. Δόξα Δράμας 23

9. Παναχαϊκή 22

10. Πλατανιάς 20

11. Απόλλων Πόντου -5

12. Κέρκυρα -3

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ