SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά

Super League 2: Νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Οι Απόλλων Σμύρνης και Χανιά νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-1) Καραϊσκάκη και Παναχαϊκή αντίστοιχα και η μάχη για τη δεύτερη θέση συνεχίζεται με την Ελαφρά Ταξιαρχία να διατηρεί τη διαφορά δύο βαθμών από τους Κρητικούς.

Με δυο ματς συνεχίστηκε την Κυριακή (1/3) η 19η αγωνιστική της Super League 2 και ο μήνας έκανε ποδαρικό στη δράση σε Άρτα και Κρήτη. Οι Απόλλων Σμύρνης και Χανιά νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-1) Καραϊσκάκη και Παναχαϊκή αντίστοιχα και η μάχη για τη δεύτερη θέση συνεχίζεται .

Η Ελαφρά Ταξιαρχία παραμένει στη δεύτερη θέση και διατηρεί την απόσταση δυο βαθμών από τα τρίτα Χανιά, τα οποία θα έχουν συγκάτοικο το Λεβαδειακό σε περίπτωση που οι Βοιωτοί περάσουν την Καθαρά Δευτέρα από το Ηράκλειο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της κατηγορίας - ακολουθούν playoffs - η μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League 1 διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ στην Άρτα μόλις δύο λεπτά μετά από την έναρξη του ματς. Ο Πατράλης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Καπία άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Μέλκας.

Στο 61ο λεπτό ο Μπετινέλι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραγιαννίδη, ο Τομάς Μπετινέλι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και διεύρυνε το προβάδισμα για την Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο Χατζηστραβός με ένα υπέροχο ανάποδο ψαλίδι μείωσε για την ομάδα της Άρτας και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Καραγιαννίδης, Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Κούστα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Βιτλής, Χουχούμης, Λαρέα, Φατιόν, Μπλάζιτς, Ιριτιέρ, Πατράλης, Μπεντινέλι, Μαρκόβσκι.

Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ μόλις τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς. Ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κάσσος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Πάτρας έφθασε στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς.

Στο 15ο λεπτό ο Κυνηγόπουλος έκανε το γύρισμα, ο Μαυριάς πλάσαρε ιδανικά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Κουτζαβασίλης. Η ομάδα της Κρήτης ανέκτησε το προβάδισμα στο 42ο λεπτό. Ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιάκος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ, η μπάλα ωστόσο βρήκε στο δοκάρι και η προσπάθεια του Γιάκου στη συνέχεια απομακρύνθηκε στη γραμμή.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος, Σουντουρά, Βρεττός, Κάσσος, Κουσκουνάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (63' Κρητικός/21' Κρίζμαν, 90+4' Λεό)

Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας 0-3 (67' Χατζής, 81' Σιφναίος, 90+3' Μπαστακός)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα - Πλατανιάς 0-2 (10' Αμπντέλ Σαλάμ, 58' Κωστίκος)

Κυριακή 1 Μαρτίου

ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Σμύρνης 1-2 (67' Χατζηστραβός / 2' Καπίας αυτ., 62' Μπετινέλι)

Χανιά - Παναχαϊκή 2-1 (4' Κάσσος, 41' Γιάκος / 15' Μαυρίας)

Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου

Εργοτέλης - Λεβαδειακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΣ Γιάννινα 46

2. Απόλλων Σμύρνης 39

3. Χανιά 37

4. Λεβαδειακός 34

5. Καραϊσκάκης 31

6. Απόλλων Λάρισας 30

...........................................

7. Εργοτέλης 28

8. Παναχαϊκή 25

9. Δόξα Δράμας 23

10. Πλατανιάς 23

11. Κέρκυρα 0

12. Απόλλων Πόντου -3

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ