SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Σέντρα με "σύννεφα" για τα τηλεοπτικά

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, Super League 2, ξεκινά σήμερα (28-29/9) με τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με την Κέρκυρα και τα "σύννεφα" για τα τηλεοπτικά να παραμένουν. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Μετά κόπων και βασάνων ξεκινάει σήμερα (28/9) το πρωτάθλημα της Super League 2, αφού στο τελευταίο Δ.Σ. παραλίγο να πέσει ξύλο και παράλληλα ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά. Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά στο τσακ δεν υπήρξε αναβολή, όπως θα περίμεναν πολλοί.

Σήμερα (28/9, 16:00) διεξάγεται ο αγώνας του Απόλλωνα Λάρισας με την Κέρκυρα, με τους γηπεδούχους να κάνουν πέρυσι πολύ καλή σεζόν σε μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος, ενώ και οι Φαίακες από τη μεριά τους στοχεύουν σε πορεία πρωταθλητισμού, ώστε να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια.

Το κυρίως μενού διεξάγεται αύριο (29/9, 16:00) με πέντε παιχνίδια και αναμφίβολα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Πάτρα, ενώ πολύ δυνατά είναι και τα παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Εργοτέλη στη Ριζούπολη και του Πλατανιά με τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (16.00)

Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (16.00)

Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης

Απόλλων Πόντου - Χανιά

Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης ΓΣ 88

Παναχαϊκή 1891 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966

Α.Ο Πλατανιάς - Λεβαδειακός

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ