SUPER LEAGUE 2

Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με Super League 2/Football League

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε την Τρίτη (28/4) τηλεδιάσκεψη με τις Super League 2 - Football League, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις.

Η Ελλάδα προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά από το σοκ που προκάλεσε η εξάπλωση του κορονοϊού με την αναστολή δραστηριοτήτων και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε ν' αποτελεί εξαίρεση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε την Τρίτη (28/4) τηλεδιάσκεψη με τις Super League 2 - Football League, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις για τα μέτρα στήριξης και το μέλλον της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Τηλεδιάσκεψη με Super League 2 - Football League για να με ενημερώσουν ως προς τους προβληματισμούς τους εν όψει της σταδιακής επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας. Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις για μέτρα στήριξης & το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεών τους", ανέφερε στην ανάρτησή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ