ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα: "Θα έδινα τα πάντα για μια αγκαλιά"

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα: "Θα έδινα τα πάντα για μια αγκαλιά"

Η μητέρα του αδικοχαμένου 21χρονου πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή, συγκλονίζει. Με τρεμάμενη φωνή ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι θα έδινε τα πάντα για να μπορέσει ο γιος της να ήταν εδώ και να την αγκαλιάσει.

Το Νοέμβριο του 2011 ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο 21χρονος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του, το οποίο συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Η μητέρα του, Τασούλα Παπανικολάου, μίλησε στο STAR και συγκλόνισε.

"Εβλεπα τις φωτογραφίες από τις περσινές γιορτές και ήμουν με τον Αδαμάντιο. Το παιδί μου ήταν δεν ήταν το γατί μου. Όταν άλλαξε η χρονιά, είχα μια φωτογραφία του μέσα στην τσάντα μου, την άνοιξα, τη φίλησα και του είπα ότι θα έδινα όλα τα χρόνια που έχω ζήσει μέχρι τώρα να ήταν εδώ να μου κάνει μια αγκαλιά. Έχουμε βυθιστεί στο πένθος χωρίς λόγο" ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω γιατί το έχω χάσει το παιδί μου, δεν το έχω καταλάβει. Αυτό το λέω και θα το ξαναλέω. Ηταν ο πεζός. Πώς χάθηκε από τη στιγμή που αυτοί που ήταν στα αυτοκίνητα δεν έπαθαν το παραμικρό; Από τότε μέχρι χθες έχουν χάσει τη ζωή τους 21 παιδάκια. Σε όλα τα ατυχήματα που έχουν γίνει ως τώρα, δύο παιδιά δεν έφταιγαν. Το παιδί μου και η κοπελίτσα η αστυνομικός που περίμενε στο φανάρι να πάει στη δουλειά της".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ