ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη με Τσέφεριν το πρωί της Τρίτης

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου των σχεδίων νόμων του υπουργείου Εξωτερικών: 1. "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σχετικά με τα προξενικά προνόμια και ασυλίες" και 2. "Κύρωση του Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής" την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου των σχεδίων νόμων του υπουργείου Εξωτερικών: 1. "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σχετικά με τα προξενικά προνόμια και ασυλίες" και 2. "Κύρωση του Πρωτοκόλλου Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής" την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Όπως αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ.

Την Τρίτη το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ με θέμα συζήτησης το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάτι που έγινε και επισήμως γνωστό από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού το οποίο ενημέρωσε σχετικά: «Στις 09:55, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Πρόεδρο της UEFA Aleksander Čeferin και τον Αντιπρόεδρο της FIFA Greg Clarke για την υπογραφή συνυποσχετικών ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση και στους δύο φορείς, με στόχο την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ουσιαστικά είναι η συνάντηση που είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός της χώρας κατά την ομιλία του για το ελληνικό ποδόσφαιρο από το βήμα της βουλής πριν σχεδόν ένα μήνα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ