ΕΛΛΑΔΑ

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον θάνατο του Αλέφαντου

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον θάνατο του Αλέφαντου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ομάδες της Super League εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αντιμετωπίζοντας το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας. Με αφορμή τον χαμό του παλαίμαχου τεχνικού, οι ομάδες της Super League εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, σε τρεις διαφορετικές περιόδους. O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…"

Η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού:

"Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη και ιστορική μορφή του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη τους Έλληνες φιλάθλους.

Ο Νίκος Αλέφαντος έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, έχοντας αγωνιστεί και προπονήσει τις περισσότερες ελληνικές ομάδες, ενώ για τρεις διαφορετικές περιόδους διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο Νίκος Αλέφαντος υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς συμμετέχοντας σε πολλές εκδηλώσεις. Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα τιμήσει με στεφάνι τον σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή και προπονητή, που είναι πλέον στο πάνθεον των μεγάλων μορφών της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟ"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου που σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι! #RIP"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

«Γεια σου ρε Αλέφαντε... ήσουν παλικάρι»"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν προπονητής του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 1976 ως το Νοέμβριο του 1977, αλλά και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος 1981/82. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα μας τερμάτισε στην 6η θέση της σεζόν 1976/77 και αναδείχθηκε ως η κορυφαία επαρχιακή ομάδα της χώρας.

"Καλό ταξίδι", κόουτς!"

Η ανακοίνωση της Super League:

"Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του"

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

"Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου. Ο Νίκος Αλέφαντος με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ τίμησε και τη δίκη μας ομάδα φορώντας τη φανέλα της στα μέσα της δεκαετίας του '60. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ."

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος
Νίκος Αλέφαντος: Το τραγούδι που τον έκανε αθάνατο
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ