ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Χαριστέα για τον χαμό του πατέρα του

Το συγκινητικό μήνυμα του Χαριστέα για τον χαμό του πατέρα του

Ο Άγγελος Χαριστέας θρηνεί τον χαμό του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Πένθος για τον Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας του 2004, Άγγελο Χαριστέα. Το πρωί της Κυριακής (16/6) ο πατέρας του Γιάννης απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram ο Χαριστέας αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του πατέρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο φίλο. Συγκεκριμένα, έγραψε: " Μπαμπά μου πάντα θα σε θυμάμαι. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω και ο καλύτερος φίλος. Ξέρω ότι θα με προσέχεις από εκεί που είναι η ψυχούλα σου. Ράγισε η καρδιά μου σήμερα, αλλά ξέρω τι θα μου έλεγες. Η ζωή είναι μικρή, ζήσε την κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας να είστε κοντά στους ανθρώπους σας. Μόνο αγάπη".

Η κηδεία, υπενθυμίζεται, θα γίνει τη Δευτέρα (17/6, 11.30) στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στο Στρυμονικό Σερρών, εκεί όπου κατοικούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ