ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερές στιγμές στο Περιστέρι: Ατρόμητος και ΓΣΠ στην κορυφή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Τρομερές στιγμές στο Περιστέρι: Ατρόμητος και ΓΣΠ στην κορυφή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Πρωτόγνωρες και μοναδικές στιγμές ζει το Περιστέρι, αφού ο Ατρόμητος στο ποδόσφαιρο και ο ΓΣΠ στο μπάσκετ βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή!

Μοναδικές στιγμές βιώνει αυτή την περίοδο το Περιστέρι. Η πορεία τόσο του Ατρόμητου στο ποδόσφαιρο όσο και του Περιστερίου ΒΙΚΟΣ Cola στο μπάσκετ είναι ανεπανάληπτη, ονειρεμένη, πέρα από κάθε φαντασία. Όσο και αν ακόμα είναι νωρίς και αποτυπώνεται η στιγμή, αφού ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το μέλλον, τα δυο τμήματα πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού και οι φίλοι τους πετούν στους επτά ουρανούς.

Αν μη τι άλλο, είναι αξιομνημόνευτο και φανερώνει ότι γίνεται τρομερή δουλειά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η οποία αξίζει να στηριχθεί από τους Περιστεριώτες. Άλλωστε, μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΤΙ

Ξεκινώντας από τον Ατρόμητο, όσοι πίστευαν ότι η περσινή πορεία ήταν φωτοβολίδα και πως φέτος με τις απώλειες που υπήρξαν στο έμψυχο δυναμικό η ομάδα θα άρχισε να πέφτει, διαψεύδονται πανηγυρικά. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση, διότι η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη, αφού έπονται ματς με τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει μόνο νίκες, αλλά κουβαλάει το -2 από πέρυσι. Επόμενη δοκιμασία για τον Ατρόμητο είναι το απόγευμα της Κυριακής (28/10, 17:15) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Επικίνδυνη έξοδος στην έδρα της ομάδας του Ζοζέ Ανιγκό που θέλει όσο τίποτα τη νίκη.

Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν με διπλό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (1-2), για να απολέσουν δυο βαθμούς με την Ξάνθη εντός έδρας (0-0). Έκτοτε, ακολούθησαν πέντε σερί νίκες με Λαμία (1-0), ΑΕΛ (2-0), Λεβαδειακό (0-2), ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (3-2). Μεγάλο όπλο και φέτος η άμυνα με τρία γκολ παθητικό, ενώ πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με έξι γκολ είναι ο αναγεννημένος φέτος, Ευθύμης Κουλούρης!

Ο Ατρόμητος έχει εκπληκτική σταθερότητα, παίρνει τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα, αν και έχει ως τώρα αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα. Με το τους Δικέφαλους, τους αιώνιους και τον Άρη θα δείξει μέχρι πού μπορεί να φτάσει φέτος και σίγουρα ο Αυστριακός προπονητής και οι παίκτες του δεν θα πέσουν αμαχητί. Προς το παρόν, η παρουσία τους είναι αξιοθαύμαστη!

ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ Ο ΓΣΠ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ

Όσο για την ομάδα μπάσκετ που επανήλθε φέτος στην Α1 έπειτα από πέντε χρόνια, έχει ξεκινήσει με 4Χ4. Προφανώς και ουδείς πετάει στα σύννεφα, είναι ουτοπία να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να παραμείνει στην κορυφή, όσο συνεχίζουν αήττητοι οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, όμως αν συνεχίσει έτσι, η παραμονή θα γίνει εύκολος στόχος από νωρίς και θα κοιτάξει για πολύ πιο πάνω. Οι εμφανίσεις αυτό πιστοποιούν, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Το Περιστέρι είναι στην κορυφή αυτή την στιγμή και θα ήθελε να παραμείνει εκεί για όσο μπορεί, έστω και με... συγκάτοικους. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κάνει πολύ καλή δουλειά αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα πάρει τα μυαλά αέρα κανενός μέσα στην ομάδα και θα συνεχίσουν όλοι με ταπεινότητα. Προς το παρόν, άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, όσο και αν τα επιφωνήματα θαυμασμού αυξάνονται συνεχώς.

Στην πρεμιέρα, το Περιστέρι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νικώντας την ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι με 83-80, για να ακολουθήσει το 73-76 στην Πάτρα με τον Προμηθέα του Μάκη Γιατρά. Την 3η αγωνιστική, νίκησε εύκολα με 71-62 τον Χολαργό του Άρη Λυκογιάννη και τελευταίο θύμα ήταν η Κύμη του Γιάννη Καστρίτη με το εμφατικό 56-87 στο κλειστό "Τάσος Καμπούρης" στη Χαλκίδα!

Η ομάδα κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι της που είναι στις 10 Νοεμβρίου με τον επίσης νεοφώτιστο Ήφαιστο Λήμνου στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", το οποίο αξίζει και πρέπει να είναι γεμάτο για να χειροκροτήσει την προσπάθεια που γίνεται. Το όνειρο συνεχίζεται και όπου καταλήξει...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ