ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας: "Η Λίβερπουλ είναι το μόνο πράγμα που ταιριάζουμε με τον Μητσοτάκη"

Τσίπρας: "Η Λίβερπουλ είναι το μόνο πράγμα που ταιριάζουμε με τον Μητσοτάκη"
NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6, έκανε αναφορά στη στήριξή του στη Λίβερπουλ, όπως και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6 και συνομίλησε με τον Βασίλη Σκουρή, στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

Στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6, απάντησε για τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν, τις ευρωεκλογές της Κυριακής (26/5), τη στάση της Φώφης Γεννηματά και του ΚΚΕ, αλλά και τα ζητήματα ενεργειακών ισορροπιών με την Τουρκία. Στα παραλειπόμενα, αποκάλυψε τι ομάδα είναι και αφιέρωσε το "Paint it black" των Rolling Stones στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τσίπρας: "Η Λίβερπουλ είναι το μόνο πράγμα που ταιριάζουμε με τον Μητσοτάκη"
NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Το φινάλε της συζήτησής του με τον Βασίλη Σκούρη είχε αθλητικό περιεχόμενο. Όταν του υπενθύμισε την πρόσφατη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Sport24 Radio 103,3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, όπου ανέφερε ότι υποστηρίζει τη Λίβερπουλ, εκείνος απάντησε, χαριτολογώντας:

"Ωχ την πατήσαμε δηλαδή, ε;", ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού και όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει γιατί το είπε, απάντησε με χαμόγελο: "Ξέρω 'γω, γιατί εγώ είμαι από πολύ μικρός με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία, από τότε που παρακολουθούσα το αγγλικό πρωτάθλημα με τον Γιάννη Αργυρίου στην ΕΡΤ2. Από τότε ήμουν με τη Λίβερπουλ, είναι ίσως το μόνο πράγμα που με τον κ. Μητσοτάκη ταιριάζουμε τις απόψεις μας".

"Το ωχ όμως πού πήγαινε;", επέμεινε ο Βασίλης Σκουρής και ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στη μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν τον Μάρτιο του 2017: "Μη χάσουμε, αυτό φοβήθηκα. Επειδή την άλλη φορά είπε ότι ήταν με την Παρί Σεν Ζερμέν, είχε κερδίσει στο Παρίσι 4-0 τη Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε".

Ακούστε το σχόλιο του πρωθυπουργού από το 1:04:26

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ