ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: Δύο γκολ και δύο ασίστ σε 58' στο ντεμπούτο του με τη Φορτούνα

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης από την παρουσίαση του στη Φορτούνα Σιτάρντ
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης από την παρουσίαση του στη Φορτούνα Σιτάρντ SPORT24

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε ντεμπούτο με τη Φορτούνα Σιτάρντ σε φιλικό κόντρα στη Μάστριχ όπου σκόραρε δύο τέρματα και είχε δύο ασίστ σε 58' συμμετοχής.

Την πρώτη του συμμετοχή με τη Φορτούνα Σιτάρντ, έστω και σε φιλικό, έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης και σε αυτό κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος βρίσκεται εδώ και 15 μέρες στην Ολλανδία πέτυχε δύο γκολ και είχε δύο ασίστ στην επικράτηση με 5-0 επί της Μάστριχ στα 58 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο 20χρονος επιθετικός ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-0 όταν πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 13' της αναμέτρησης. Το δεύτερο γκολ του Έλληνα εξτρέμ σημειώθηκε στο 19' όταν πήρε διαγώνια τη μπάλα μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον αντίπαλο του με ντρίμπλα με το αριστερό και σούταρε με το δεξί στο απέναντι γάμα.

Νωρίτερα στο 16' ο Εμμανουηλίδης μετά από λάθος βολέ του τερματοφύλακα πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, τον πέρασε και έδωσε δίπλα του για το 2-0. Ενώ είχε μια ακόμη ασίστ στο 4-0 της Φορτούνα με ωραία κάθετη πάσα.

Πλέον ο νεαρός επιθετικός μετράει αντίστροφα και για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ολλανδικής ομάδας και περιμένει πως και πως.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ