ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημα δανεικός στη Φορτούνα ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με τη μορφή δανεισμού στη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς του.

Τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ θα φορά ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς το τριφύλλι ανακοίνωσε τη Δευτέρα (1/2) την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στην ολλανδική ομάδα.

Άλλωστε για την επαναπροσέγγιση εκ μέρους είχατε διαβάσει Σάββατο στο SPORT24. Το πρωί της Δευτέρας οι δύο ομάδες τα βρήκαν και σε όλα και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός όπως ενημερωθήκατε πετάξε για Ολλανδία.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών έχει μπει οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι και αν η Φορτούνα προχωρήσει στην απόκτηση του τότε ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει επίσης και ένα ποσοστό μεταπώλησης για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου του με τους Ολλανδούς και σε περίπτωση που πουληθεί από τη Φορτούνα.

Τα διαδικαστικά ολοκληρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας, αν και στο τριφύλλι υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, αλλά από τη στιγμή που δεν θα υπήρχε χώρος για να πάρει επιπλέον ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό οι εκπρόσωποι του πίεσαν και τελικά ολοκληρώθηκε το deal.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Ο δανεισμός του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Ολλανδίας έχει πεντάμηνη διάρκεια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ