ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα γκολ και οι ασίστ του Εμμανουηλίδη στο ντεμπούτο του με τη Φορτούνα Σιτάρντ

Το γκολ του Εμμανουηλίδη στο Μάαστριχτ - Φορτούνα Σιτάρντ στο ντεμπούτο του Έλληνα επιθετικού.
Το γκολ του Εμμανουηλίδη στο Μάαστριχτ - Φορτούνα Σιτάρντ YOUTUBE

Η Φορτούνα Σιτάρντ δημοσιοποίησε τα highlights από το φιλικό με την Μάαστριχτ, όπου ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε ντεμπούτο σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε την Κυριακή (21/2) το ντεμπούτο του με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ σε φιλικό με την Μάαστριχτ. Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίστηκε 58 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 5-0.

Σε αυτό το διάστημα άνοιξε το σκορ όταν πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 13' της αναμέτρησης. Το δεύτερο γκολ του Έλληνα εξτρέμ σημειώθηκε στο 19' όταν πήρε διαγώνια τη μπάλα μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον αντίπαλο του με ντρίμπλα με το αριστερό και σούταρε με το δεξί στο απέναντι γάμα.

Νωρίτερα στο 16' ο Εμμανουηλίδης μετά από λάθος βολέ του τερματοφύλακα πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, τον πέρασε και έδωσε δίπλα του για το 2-0. Ενώ είχε μια ακόμη ασίστ στο 4-0 της Φορτούνα με ωραία κάθετη πάσα.

Την Τετάρτη (24/2) η Φορτούνα Σιτάρντ έδωσε στη δημοσιότητα τα highlights της αναμέτρησης, όπου καταγράφεται η δράση του Εμμανουηλίδη.

Photo credits: Youtube

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ