ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εμμανουηλίδης: Το αντίο στον Πανιώνιο και η επιστροφή στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο με την ευχή η ομάδα της Νέας Σμύρνης να πετύχει το στόχο της παραμονής ενώ για τον Παναθηναϊκό ανέφερε "πίσω στα πράσινα".

Ο δανεισμός του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/6) και από την Πέμπτη (2/7) ο νεαρός επιθετικός θα ενταχθεί και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Ο Εμμανουηλίδης που τη φετινή σεζόν είχε 23 ματς με έξι γκολ και δύο ασίστ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αποχαιρέτησε τους "κυανέρυθρους" με ένα μήνυμα στο instagram και παράλληλα έγραψε για την επιστροφή του στο τριφύλλι.

Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους της λέγοντας:

"Είναι ώρα να πούμε αντίο... Μια χρονιά γεμάτη δυνατά συναισθήματα και συνεχείς μάχες για εμένα έφτασε στο τέλος της... Ευχαριστώ την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου και όλους μέσα στον οργανισμό για όλα αυτά που ζήσαμε έως σήμερα... Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς θα επιτευχθεί γιατί το αξίζουμε. Σίγουρα ο σύλλογος θα βρει γρήγορα τον δρόμο του γιατί του αξίζουν τα καλύτερα. Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανιωνίου που όλη τη χρονιά παρ' όλες τις δυσκολίες ήταν δίπλα μας καθημερινά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα".

Ενώ για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μια φωτογραφία που πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που είχε πετύχει στους πράσινους και η ατάκα "πίσω στα πράσινα" ήταν αρκετή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ