ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ θέλει Εμπαπέ στη Λίβερπουλ

PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ενισχύσει την επίθεση της Λίβερπουλ και ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στα πρώτα ονόματα της λίστας του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος σύμφωνα με τη SPORT, βρίσκεται σε "ανοικτή γραμμή" με τον άσο της Παρί.

Πρωτόγνωρη η κατάσταση που βιώνει την τελευταία περίοδο η Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι" έχουν έρθει σε διάστημα λιγότερο από δύο μήνες αντιμέτωποι με πολλούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων κάποιοι ήταν και αρκετά σοβαροί.

Για του λόγου το αληθές ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ ήταν μία περίπτωση από αυτές, με τον Ολλανδό στόπερ να είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για την υπόλοιπη σεζόν.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ψάχνει να βρει λύσεις μόνο στην άμυνα, όπου η μία απώλεια διαδέχεται την άλλη, αλλά θέλει να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της ισπανικής SPORT.

Ο Γάλλος φορ της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα πρώτα ονόματα της λίστας του Γερμανού τεχνικού, ενώ όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπάρχει "ανοιχτή γραμμή" ανάμεσά τους.

Ωστόσο, δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση για την αγγλική ομάδα, καθώς οι Παριζιάνοι επιθυμούν την παραμονή του Γάλλου στο σύλλογο και έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ