ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμβιλά: "Να συνέλθουμε ενόψει Europa League"

Ο Εμβιλά απογοητευμένος στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο για την 6η αγωνιστική του Champions League
Ο Εμβιλά απογοητευμένος στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Ο Γιαν Εμβιλά υποστήριξε μετά την ήττα από την Πόρτο πως άπαντες στον Ολυμπιακό είναι απογοητευμένοι και τόνισε πως θα πρέπει να συνέλθουν ενόψει των αγώνων στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Πόρτο, τερμάτισε τρίτος και συνεχίζει στο Europa League, αλλά η απογοήτευση όλων στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ήταν έκδηλη.

Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Γιαν Εμβιλά με τη λήξη της αναμέτρησης:

"Είμαστε απογοητευμένοι κι από τα προηγούμενα κι από το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνέλθουμε να ξεκουράσουμε το μυαλό μας και να είμαστε έτοιμοι για το Europa League.

Είναι πρόβλημα τα πέναλτι. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να λειτουργούν πιο έξυπνα. Για να μην δίνουμε προβάδισμα στον αντίπαλο.

Φταίνε όλα, φταίει η κούραση. Πρέπει να συνέλθουμε για να νικήσουμε το ματς πρωταθλήματος".

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Σα είπε: "Θα θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια καλύτερη κατάταξη στον όμιλο, πάντα έχουμε στόχο τη νίκη. Όμως δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και θα πρέπει να εστιάσουμε πλέον στην ευρωπαϊκή μας συνέχεια, στο Europa League".

ΣΙΣΕ: "ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

Ο Παπ Αμπού Σισέ τόνισε ότι στο Champions League τα λάθη δεν συγχωρούνται και στάθηκε στα πέναλτι που σφυρίχτηκαν εις βάρος του Ολυμπιακού.

"Μας έλειπαν αρκετά πράγματα, είναι περίεργη διοργάνωση και πρέπει να προσέχεις να μην κάνεις λάθη. Κάναμε μονο μία νίκη και χάσαμε τα υπόλοιπα πέντε. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια και να μην πάμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.

Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να σκεφτούμε πως δεν πάμε στα παιχνίδια απλά για να πάμε και να είμαστε καλύτεροι. Τα πέναλτι είναι αποφάσεις του διαιτητή. Είναι κρίμα να δεχόμαστε τόσα γκολ από τα πέναλτι, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ