ΑΡΣΕΝΑΛ

Εντού: "Κοιτάζαμε επτά μήνες τον Παρτέι, πεινάμε για τον τίτλο"

Εντού: "Κοιτάζαμε επτά μήνες τον Παρτέι, πεινάμε για τον τίτλο"
CATHERINE IVILL/POOL VIA AP

Ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, Εντού, τόνισε πως η απόκτηση του Τόμας Παρτέι στο παρά ένα των μεταγραφών δείχνει τον σωστο προγραμματισμό των Λονδρέζων και τόνισε πως φέτος έχουν βάλει στο μάτι την επιστροφή στην κορυφή.

Η τελευταία φορά που η Άρσεναλ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας ήταν τη σεζόν των Ιnvincibles, όταν οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ έκοψαν πρώτοι το νήμα χωρίς να έχουν ούτε μία ήττα σε σύνολο 38 αγωνιστικών (26 νίκες - 12 ισοπαλίες), όμως από τότε έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια.

Αυτή την κατάρα θέλουν να την σταματήσουν κάποια στιγμή οι κανονιέρηδες και στην τελευταία μεταγραφική περίοδο έδειξαν πως είναι σε καλό δρόμο, δαπανώντας 90 εκατομμύρια λίρες για να ανανεώσουν το δανεισμό του Θεμπάγιος αλλά και να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τους Ουίλιαν, Μαγκαλιάες και Παρτέι.

Για τον τελευταίο χρειάστηκε να δώσουν 45.000.000 λίρες για να σπάσουν τη ρήτρα του και τον πάρουν στο φινάλε των μεταγραφών από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον τεχνικό διευθυντή της Άρσεναλ και άλλοτε ποδοσφαιριστή της, Εντού, να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του έχει σοβαρό πλάνο με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Premier League.

"Κάποια ημέρα θα ήθελα να δείξω στους φιλάθλους το πώς δουλεύουμε ή το πώς έχουμε δουλέψει επειδή αν βλέπατε το πλάνο μου έξι με επτά μήνες πριν όταν το έφτιαχνα με τον Μικέλ Αρτέτα, θα βλέπατε πως ο Τόμας Παρτέι ήταν ήδη εκεί.

Υπήρχαν τόσα πράγματα που έπρεπε να γίνουν, τόσα ραντεβού. Έπρεπε να δούμε πώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τον παίκτη, αν είχαμε την οικονομική ευχέρεια, τις νομικές διαδικασίες, έπρεπε να μιλήσουμε με τον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζέρ του και τα κάναμε όλα αυτά", δήλωσε αναφορικά με την περίπτωση του Παρτέι ο Εντού, για να μιλήσει κατόπιν για την ενίσχυση της Άρσεναλ:

"Πιστεύω ότι βελτιώσαμε την ποιότητα της ομάδας αλλά και τη φυσική της κατάσταση. Εάν δείτε τον Ουίλιαν, μας φέρνει εμπειρία και μας κάνει πιο δυνατούς στο θέμα της ταχύτητας. Ο Γκάμπριελ μας κάνει δυνατούς στις προσωπικές μονομαχίες.

Ο Ντάνι έχει ποιότητα. Ο Τόμας είναι δυνατός σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Αν δείτε όλους τους παίκτες που φέραμε, θα δείτε πως όλοι τους είναι πολύ καλοί όχι μόνο στα πόδια αλλά και στο μυαλό.

Αυτό είναι για μένα το σημαντικότερο επειδή όταν μιλάς στους παίκτες, έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, είναι ενθουσιασμένοι και πειναασμένοι να κατακτήσουν ξανά τον τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ