ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επτάρα με Τσιμίκα η Λίβερπουλ, με Άρσεναλ στους "16" του Λιγκ Καπ

Επτάρα με Τσιμίκα η Λίβερπουλ, με Άρσεναλ στους "16" του Λιγκ Καπ

Με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Λίβερπουλ νίκησε εύκολα με 7-2 εκτός έδρας τη Λίνκολν και πέρασε στους "16" του Λιγκ Καπ. Προκρίθηκε και η Σίτι.

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη Λίβερπουλ στην εκτός έδρας επτάρα κόντρα στη Λίνκολν. Ο τέως αριστερός μπακ του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε και στα 90 λεπτά από τον Γιούργκεν Κλοπ και είχε μάλιστα θετική παρουσία, με αποτέλεσμα να αποσπάσει ουκ ολίγα εγκωμιαστικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Εκτός από τον "Τσίμι", το ντεμπούτο του με τους "ρεντς" έκανε και και ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος αντικατέστησε τον Έλιοτ στο 57'. Ο Σακίρι στο 9', ο Μιναμίνο στο 18' και στο 46', ο Τζόουνς στο 32' και στο 36', ο Γκρούιτς στο 65' και ο Οριγκί στο 89' σημείωσαν τα γκολ της Λίβερπουλ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άντριαν, Ν. Γουίλιαμς, Ρ. Γουίλιαμς, Φαν Ντάικ (46 Φαμπίνιο), Τσιμίκας, Γκρούιτς, Τζόουνς, Έλιοτ (57' Ζότα), Σακίρι (75' Κεϊτά), Μιναμίνο, Ορίγκι.

Η Σίτι εξασφάλισε κι αυτή την παρουσία της στους "16" του θεσμού μετά το 2-1 κόντρα στη Μπόρνμουθ. Ο Ντέλαπ έκανε το 1-0 στο 18', ισοφάρισε ο Σάριτζ στο 22', ενώ ο Φοντέν στο 75' έκανε το 2-1 για την ομάαδ του Γκουαρδιόλα. Οι "πολίτες" θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τη Μπέρνλι.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ "16"

Λίβερουλ - Άρσεναλ

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νιούπορτ - Νιούκαστλ

Τσέλσι - Λέιτον Όριεντ/Τότεναμ

Άστον Βίλα - Στόουκ

Έβερτον - ΓΟυέστ Χαμ

Μπρέντφορντ - Φούλαμ

Μπέρνλι - Σίτι

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ