SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας: Γκολάρες και κακώς ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας: Γκολάρες και κακώς ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ

Στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τη Δόξα Δράμας μπήκαν δύο υπέροχα γκολ από τις δύο ομάδες, ενώ κακώς ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ. (VIDEO)

Η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τη Δόξα Δράμας τα είχε όλα. Γκολάρες, φάσεις εκατέρωθεν και ένα κακώς ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ που είδε μόνο η δεύτερη βοηθός της αναμέτρησης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι στο 15' κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Κόντος έκανε το σουτ ο Κασιμήτρος απέκρουσε ο Κρητικός πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Ρόβα ο οποίος σκόραρε αλλά η δεύτερη βοηθός της αναμέτρησης κ. Γεωργία Κομισοπούλου από το σύνδεσμο των Χανίων υπέδειξε οφσάιντ.

Κάτι που μόνο αυτή είδε καθώς τόσο αρχικά στο σουτ του Κόντου ο καλύπτεται. Ενώ εν συνεχεία και ο Ρόβας καλύπτεται στην κεφαλιά πάσα από έναν αμυντικό του Εργοτέλη.

Στο 21' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπουρσέλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να νικάει τον Μένκα και να κάνει το 1-0 για τους Κρητικούς.

Οκτώ λεπτά αργότερα όμως ήρθε ένα ακόμη καλύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμας, και τον Χρήστο Ρόβα ο οποίος από τριάντα μέτρα επιχείρησε ένα σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Κατσιμήτρου.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ