NATIONS LEAGUE

Εθνική Ελλάδας: Επιστροφή Τζαβέλλα, ο Βλαχοδήμος αντί του Πασχαλάκη

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στην αναμέτρηση των εθνικών Ελλάδων και Κροατίας
Ο Γιώργος Τζαβέλλας στην αναμέτρηση των εθνικών Ελλάδων και Κροατίας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για πρώτη φορά ύστερα από δύο χρόνια. Μέσα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αντί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Έπειτα από δυο χρόνια, ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική ομάδα. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ είναι στις επιλογές του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού για το φιλικό με την Αυστρία (7/10) και για τα επίσημα με Μολδαβία (11/10) και Κόσοβο (14/10) για το Nations League.

Επιπροσθέτως, επιστρέφει ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αντίο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά και ο Παντελής Χατζηδιάκος που ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του και πλέον είναι απολύτως έτοιμος.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας στις κλήσεις του Φαν Σίπ, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε μετά το ματς με το Κόσοβο. Ενώ εκτός είναι και ο Τσιμίκας που είναι τραυματίας, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί της Πέμπτης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

"Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 - φιλικός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League).

Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας είναι οι ακόλουθοι:

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ