ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Με Φορτούνη, Γιαννούλη, Τζόλη και Παυλίδη κόντρα στη Γεωργία

Ο Παυλίδης κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Μολδαβία για το Nations League.
Ο Παυλίδης κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Μολδαβία EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ επέλεξε να επιβραβεύσει τον Παυλίδη για την εικόνα του κόντρα στην Ονδούρα και τον ξεκινά στην αναμέτρηση με την Γεωργία (21.45, Cosmote Sport 1, Open TV). Μέσα και οι Φορτούνης, Γιαννούλης και Τζόλης.

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Γεωργία στην Τούμπα (21.45, Cosmote Sport 1, Open TV) για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ (δεύτερος δικός της αγώνας) και θέλει τη νίκη για να εξαργυρώσει την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Ισπανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, επέλεξε ένα πιο επιθετικογενές σχήμα, με τον Παυλίδη στην κορυφή και σε σχηματισμό 4-2-3-1. Παράλληλα, ο Γιαννούλης προτιμήθηκε αντί του Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ξεκινούν και οι Φορτούνης, Τζόλης στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Από 'κει και πέρα, οι υπόλοιποι της άμυνας έμειναν ίδιοι σε σχέση με τον αγώνα στη Γρανάδα, όπως βέβαια και ο Βλαχοδήμος στα γκολπόστ. Αμετακίνητοι και οι Μπουχαλάκης, Ζέκα στον άξονα, ο Μπακασέτας σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό, ενώ άλλαξαν οι δυο εξτρέμ.

Οι εκλεκτοί του Φαν Σιπ: Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Φορτούνης, Τζόλης, Παυλίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ