ΙΤΑΛΙΑ

Ντε Ρόσι: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω κορονοϊού

Daniele De Rossi speaks during a press conference in Buenos Aires, Argentina, Monday, July. 29, 2019. De Rossi, a former Roma captain and 2006 World Cup winner, signed a one-year deal with Boca Juniors. (AP Photo/Tomas F. Cuesta)
Daniele De Rossi speaks during a press conference in Buenos Aires, Argentina, Monday, July. 29, 2019. De Rossi, a former Roma captain and 2006 World Cup winner, signed a one-year deal with Boca Juniors. (AP Photo/Tomas F. Cuesta) AP PHOTO/TOMAS F. CUESTA

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης με αναπνευστικά προβλήματα, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό εδώ και μία εβδομάδα.

Μία εβδομάδα αφότου προσεβλήθηκε από τον κορονοϊό στο πλαίσιο αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής Ιταλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και βρισκόταν σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης σπίτι του, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο " Lazzaro Spallanzani" της Ρώμης.

Την είδηση αυτή μετέφερε η ιταλική εφημερίδα "Tempo", που αποκαλυψε επίσης πως ο πρώην μέσος της Ρόμα και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας εισήχθη στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα που συνδέονται με την πανδημία.

Η διακομιδή του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους προκειμένου να είναι υπό την επίβλεψη ιατρικού προσωπικού και να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα προβλήματα υγείας του λόγω πνευμονίας.

Υπενθυμίζεται πως από το κύμα κορονοϊού που σάρωσε το στρατόπεδο της εθνικής Ιταλίας μέσα στον Απρίλιο, συνολικά 15 άτομα χτυπήθηκαν από τον κορονοϊο, με τους οκτώ μάλιστα να είναι παίκτες και να μπαίνουν σε καθεστώς απομόνωσης σπίτι τους: οι Μπονούτσι, Κράνιο, Φλορέντσι, Βεράτι, Γκρίφο, Μπερναρντέσκι, Σίριγκου και Πεσίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Tomas F. Cuesta

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ