ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική: Ο βασικός Τσιμίκας και τα ερωτηματικά

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στον Λίχτενσταϊν για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στον Λίχτενσταϊν για τα προκριματικά του Euro 2020 EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό την Κύπρο την Τετάρτη (11/11, 16:45) και το Sport24.gr καταγράφει το πλάνο του Φαν Σιπ αναφορικά με την ενδεκάδα.

Τον 27o αγώνα τους -και 23ο φιλικού χαρακτήρα- θα δώσουν η Ελλάδα με την Κύπρο την Τετάρτη (11/11, 16:45, OPEN, COSMOTE TV), στη Ριζούπολη. Ο Τζον Φαν Σιπ, λίγο πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μολδαβία (15/11, 21:45) και το εντός έδρας με τη Σλοβενία (18/11, 21:45) για το Nations League, αναμένεται να κάνει δοκιμές, έχοντας βέβαια το δικαίωμα έξι αλλαγών, όπως ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολλανδός αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε διάταξη 4-2-3-1. Η θέση του γκολκίπερ παραμένει ερωτηματικό, αν και συγκεντρώνει πιθανότητες η χρησιμοποίηση του Διούδη (Βλαχοδήμος και Μπάρκας είναι οι έτεροι γκολκίπερ). Από εκεί και πέρα, στο αριστερό άκρο της άμυνας θέση βασικού είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Τσιμίκας. Στο κέντρο των μετόπισθεν θα παίξουν οι Χατζηδιάκος και Τζαβέλλας. Όσο για τη θέση του δεξιού μπακ, φαβορί είναι ο Ρότα με αουτσάιντερ τον Μαυρία.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Μπουχαλάκης και Ζέκα είναι οι βασικοί υποψήφιοι, πιθανότητες έχει ωστόσο και ο Κουρμπέλης. Στις θέσεις των εξτρέμ προβάδισμα έχουν οι Φορτούνης, Λημνιός και Μπακασέτας με θέση να διεκδικεί και ο Τζόλης, ενώ στη θέση του φορ αναμένεται να ξεκινήσει ο Παυλίδης. Για τη θέση του στράικερ πιθανότητες έχει και ο Γιακουμάκης, ο οποίος αν αγωνιστεί, θα κάνει το ντεμπούτο του με τη "γαλανόλευκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ