EUROPA LEAGUE

Europa League: Ο Πόουσον στο Ομόνοια - ΠΑΟΚ, ο Καμπάκοφ στο ΑΕΚ - Μπράγκα

Ο Κρεγκ Πόουσον
Ο Κρεγκ Πόουσον AP

Ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον επιλέχθηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στη Λευκωσία (03/12, 22:00), ενώ ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στο ΑΕΚ - Μπράγκα (03/12, 19:55).

Το πρωί της Τετάρτης (02/12) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η UEFA επέλεξε τον Άγγλο Κρεγκ Πόουσον να "σφυρίξει" τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λευκωσία κόντρα στην Ομόνοια (03/12, 22:00), ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς και Ίαν Χάσιν, ενώ τέταρτος ο επίσης Άγγλος, Άντριου Μάντλεϊ.

Ο 41χρονος ρέφερι δεν "ξυπνάει" καλές μνήμες στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς είχε διευθύνει το επεισοδιακό Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions Legue, της σεζόν 2019/20, όπου οι "ασπρόμαυροι" είχαν έντονα παράπονα απ' τη διαιτησία του.

Στον αντίποδα, ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης μεταξύ της Ένωσης και της Μπράγκα στο ΟΑΚΑ (03/12, 19:55). Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Βάλκοφ, ενώ τέταρτος ο Ιβαΐλο Στογιάνοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος Καμπάκοφ είχε "σφυρίξει" το Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2 για τους ομίλους του Champions League 2019/20.

TAGS EUROPA LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ