ΜΙΛΑΝ

Expressen: "Ο Ιμπραχίμοβιτς σκότωσε λιοντάρι υπό εξαφάνιση στην Νότια Αφρική"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Σαμπντόρια σε αγώνα της Serie A
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Σαμπντόρια σε αγώνα της Serie A @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Έντονη κριτική στην πατρίδα του δέχεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά την αποκάλυψη της τοπικής "Expressen" ότι πριν από δέκα χρόνια είχε σκοτώσει στην Νότια Αφρική ένα λιοντάρι υπό εξαφάνιση.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γνωρίζει την αποθέωση για τα κατορθώματά του εντός γηπέδου με τη φανέλα της Μίλαν αλλά και εσχάτως με την εθνική Σουηδίας στην οποία επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια απουσίας, ωστόσο το τελευταίο 24ωρο η εικόνα του έχει δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα.

Αιτία ένα δημοσίευμα της "Expressen", με την σουηδική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως ο 39χρονος στράικερ της Μίλαν είχε πυροβολήσει και σκοτώσει ένα λιοντάρι στην Νότια Αφρική το 2011, για να εισάγει αργότερα στην πατρίδα του το δέρμα, το κρανίο και το σαγόνι του.

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο "Ίμπρα" απέκτησε κυνηγετική άδεια και πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος, σκότωσε ένα άγριο αρσενικό λιοντάρι, που έχει μπει στη λίστα των ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Το κυνήγι λιονταριών στην Νότια Αφρική θεωρείται νόμιμη πράξη, υπό την προϋπόθεση πως έχει κάποιος άδεια για να τα κυνηγήσει, κάτι που σημαίνει ουσιαστικά πως η πράξη του Ιμπραχίμβιτς δεν έχει να κάνει με νομιμότητα αλλά καθαρό με το ηθικό κομματι.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος στράικερ έχει ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του με ένα λιοντάρι που βρυχάται, γεγονός που έκανε αλγεινή εντύπωση σε πολλούς συνδυάζοντάς το με την αποκάλυψη για την πράξη του, με τον ίδιο από την πλευρά του να αποφεύγει να τοποθετηθεί στην είδηση που έβγαλε στη φορα η εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ