ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: Χειρουργείο για τη ζημιά στο χιαστό, δύσκολα θα παίξει πριν το καλοκαίρι

Liverpool's Virgil van Dijk leaves the match with an injury during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Liverpool's Virgil van Dijk leaves the match with an injury during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) CATH IVILL/POOL VIA AP

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μετά τον τραυματισμό του από τον Πίκφορντ στο ντέρμπι με την Έβερτον, με το χρόνο επιστροφής του στη δράση να μη γίνεται γνωστός.

Σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο για την αποκατάσταση της ζημιάς στο χιαστό θα χρειαστεί να υποβληθεί ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την Έβερτον ελέω του σκληρού μαρκαρίσματος που δέχτηκε από τον Τζόρνταν Πίκφορντ στα πρώτα λεπτά.

"Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο μετά από τραυματισμό που υπέστη στο 2-2 του Σαββάτου με την Έβερτον.

Μετά από τον τραυματισμό, ο Βίρτζιλ θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει σε φουλ επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Θα επιστρέψεις δυνατότερος Βίρτζιλ", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Ολλανδού στόπερ το βράδυ της Κυριακής, μία ημέρα μετά το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ για την 5η αγωνιστική της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ