ΑΓΓΛΙΑ

Φαν Ντάικ: Πάει σε ειδικό για το ακριβές μέγεθος της ζημιάς

Liverpool's Virgil van Dijk leaves the match with an injury during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Liverpool's Virgil van Dijk leaves the match with an injury during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) AP

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εξετάσεις στο δεξί γόνατο και την Κυριακή αναμένεται να επισκεφτεί ειδικό για να μάθει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κατά πρώτο λόγο και του Τιάγκο Αλκάνταρα κατά δεύτερο είναι δύο ζητήματα που καίνε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ειδικά, για τον Ολλανδό στόπερ υπάρχει έντονη ανησυχία. Ο Φαν Ντάικ χτύπησε σε σύγκρουση με τον Τζόρνταν Πίκφορντ ντέρμπι ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Φαν Ντάικ και ο Αλκάνταρα πήγαν σε νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 29χρονος Ολλανδός στόπερ θα πάει και σε ειδικό εντός της ημέρας για να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ