ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Θα επιστρέψω πιο δυνατός και καλύτερος με τη βοήθεια του Θεού"

Liverpool's Virgil van Dijk reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (AP Photo/Matt Dunham, Pool)
Liverpool's Virgil van Dijk reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (AP Photo/Matt Dunham, Pool) AP PHOTO/MATT DUNHAM, POOL

Μία ημέρα μετά το σοβαρό τραυματισμό του που τον υποχρεώνει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στη δράση και καλύτερος.

Το σαββατιάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον για την 5η αγωνιστική της Premier League δύσκολα θα το βγάλει ποτέ από τη μνήμη του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ καθώς σε αυτό υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από μαρκάρισμα του Τζόρνταν Πίκφορντ και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του χιαστού.

Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και όλη την υπόλοιπη σεζόν, με τον Ολλανδό στόπερ να μην το βάζει ωστόσο κάτω και να στέλνει μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους της Λίβερπουλ το βράδυ της Κυριακής, υποσχόμενος πως θα γυρίσει καλύτερος και πιο δυνατός από ποτέ.

"Αυτό το απόγευμα συναντήθηκα με έναν ιατρικό σύμβουλο για να αρχίσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού και των πιο μικρών λεπτομερειών για την αποθεραπεία μου, μετά από το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο.

Έχω εστιάσει πλήρως στην επάνοδό μου και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Παρά την προφανή απογοήτευση, έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι μέσα από μία δυσκολια έρχεται μία ευκαιρία και με τη βοήθεια του Θεού θα φροντίσω να επιστρέψω καλύτερος, πιο φρέσκος και πιο δυνατός από ποτέ.

Liverpool's Virgil van Dijk, centre, is tackled and injured by Everton's goalkeeper Jordan Pickford, left, causing him to leave the match injured during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Liverpool's Virgil van Dijk, centre, is tackled and injured by Everton's goalkeeper Jordan Pickford, left, causing him to leave the match injured during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) LAURENCE GRIFFITHS/POOL VIA AP

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται για έναν λόγο και είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς ψηλά το κεφάλι τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Με την υποστήριξη της συζύγου μου, των παιδιών, της οικογένειάς μου και όλων των ανθρώπων της Λίβερπουλ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου, και θα κάνω τώρα τα πάντα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όποιο τρόπο μπορώ ενόψει των επόμενων μεγάλων εβδομάδων που έρχονται και ενώ θα συνεχίζω μέρα με τη μέρα την αποθεραπεία μου.

Θα επιστρέψω"', ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Φαν Ντάικ μέσα από την προσωπική σελίδα που διατηρεί ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ