ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φαν Ντερ Μέιντε: "Ήθελα να αυτοκτονήσω"

Ο Άντι Φαν ντερ Μέιντε πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Βαλένθια - Ίντερ
Ο Άντι Φαν ντερ Μέιντε πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Βαλένθια - Ίντερ AP PHOTO/JASPER JUINEN

Ο Άντι Φαν Ντερ Μέιντε μίλησε για τις δύσκολες μέρες της ζωής του που του στέρησαν μία μεγάλη καριέρα και παραλίγο να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία.

Ο Άντι Φαν Ντερ Μέιντε στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρήθηκε ως το επόμενο μεγάλο προϊόν του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο αλκοολισμός και τα εξωγηπεδικά προβλήματα που αντιμετώπισε σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς δεν τον άφησαν να φτάσει εκεί που μπορούσε. Ο Άντι Φαν Ντερ Μέιντε μίλησε για εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής του που όπως αποκάλυψε σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Αναλυτικά όσα είπε: "Η συγκέντρωσή μου στο ποδόσφαιρο έφυγε, δεν απολάμβανα το να παίζω. Είχα συμβόλαιο αλλά και ένα παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αυτό είναι πιο σημαντικό.

Κοίταξε έβγαζα πολλά λεφτά και ο κόσμος μου έλεγε μην κλαψουρίζω, αλλά εγώ ήθελα να αυτοκτονήσω. Όλα αυτά την ώρα που είχα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Έβερτον και έπαιρνα ένα εκατομμύριο το χρόνο. Όταν παίρνεις τον πρώτο μισθό λες πω, είναι πολλά λεφτά. Αλλά αν δεν παίζεις και βλέπεις τους άλλου να χαίρονται αισθάνεσαι σκ@τα.

Πρέπει να είσαι ένα παράδειγμα για πολλούς και κυρίως για την οικογένειά σου. Δεν μπορείς να μιλήσεις, είναι ένας σκληρός κόσμος, είναι δύσκολο. Για αυτό άρχισα να ψάχνω για μία διέξοδο για να μη ζω στην πραγματικότητα.

Μετά σου κολλάνε μία σφραγίδα. Για όλους είσαι ένας μεθύστακας. Ο κόσμος λέει ότι τα πέταξα όλα. Ναι τα πέταξα όλα αλλά υπήρχε λόγος για αυτό. Δεν έγινε έτσι απλά. Ήμουν κακός πατέρας, εγκατέλειψα τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Κανένας δεν ξέρει ότι πέρασα μία μαύρη περίοδο".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ