ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Σιπ: "Δίκαιο αποτέλεσμα αλλά όχι αυτό που θέλαμε"

Ο Φαν Σιπ από τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία
Ο Φαν Σιπ από τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γεωργία 2021 GIANNIS PAPANIKOS/ASSOCIATED PRESS

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τη Γεωργία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να αμυνθεί καλύτερα μετά το γκολ που πέτυχε.

Ο Τζον Φαν Σιπ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Ελλάδας με τη Γεωργία τόνισε πως πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα αν και δεν ήταν αυτό που ήθελε κανείς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Ολλανδός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους και στην άμυνα που δεν έπαιξαν οι παίκτες του στο γκολ που δέχτηκε η Ελλάδα. Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα του "OPEN":

Αρχικά είπε: "Παίξαμε εναντίον μίας καλής ομάδας, δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζόλη, τον Μπακασέτα και τον Φορτούνη, αλλά γενικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε πως είναι επικίνδυνη η Γεωργία και μετά από ένα λεπτό δεχθήκαμε την ισοφάριση. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Συνολικά δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα".

Συνεχίζοντας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε: "Δεν βρήκαμε τις λύσεις που συνήθως συζητάμε και βρίσκουμε στο γήπεδο. Υπάρχει απογοήτευση όχι για το αποτέλεσμα τόσο, όσο για την εμφάνιση μας. Δεν φτάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η ισοπαλία ίσως να ήταν σήμερα το δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε".

Ο Φαν Σιπ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Πάντα πρέπει να πιστεύεις. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν ένας πόντος που κερδίσαμε, ήταν σαν νίκη. Τώρα χάσαμε δύο βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε έλεγχο της… ζημιάς, να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον Σεπτέμβρη και να προετοιμάσουμε μία ομάδα που να μπορέσει να πάρει τις νίκες που θέλουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες για να πάρουμε βαθμούς".

PHOTO CREDITS: 2021 Giannis Papanikos/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ