ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαν Σιπ για Φορτούνη: "Δώσαμε χρόνο ο ένας στον άλλον"

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ EUROKINISSI

Ο Τζον φαν Σιπ έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Φορτούνη ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ήταν εκτός επιλογών του και πως ο Έλληνας μέσος έκανε ό,τι του ζήτησε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ, μίλησε στη NOVA για τον Κώστα Φορτούνη και το ρόλο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Ολλανδός έπλεξε το εγκώμιο του Θεσσαλού μέσου, υποστήριξε ότι "έδωσε χρόνο ο ένας στον άλλον" και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ήταν εκτός επιλογών του.

"Είναι πάντα δύσκολο να μιλάμε για ονόματα. Θα μιλήσω για τον Κώστα για να καταλάβει ο κόσμος. Επιλέξαμε έναν παίκτη που ήταν έξω εννιά μήνες λόγω τραυματισμού, του δώσαμε χρόνο να επανέλθει με τον Ολυμπιακό. Την πρώτη φορά που θα τον επιλέγαμε ήταν τον περασμένο Μάιο όταν θα παίζαμε με την Ολλανδία. Δεν παίξαμε λόγω της πανδημίας.

Την επόμενη φορά που μπορούσαμε να τον επιλέξουμε το κάναμε. Δηλαδή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ήταν στην ομάδα. Δεν τον αφήσαμε ποτέ έξω. Γιατί δεν είχαμε άλλη ευκαιρία να παίξουμε. Δώσαμε την ευκαιρία να δούμε τι δουλειά μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορεί να ταιριάξει. Δώσαμε χρόνο ο ένας στον άλλον. Του εξήγησα πολύ καθαρά τι περιμένω από αυτόν εάν ήθελε να είναι μέρος αυτής της ομάδας. Για να είμαι δίκαιος ο Κώστας το έδειξε και έκανε ό,τι ειπαμε. Έπαιξε εξαιρετικά, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και για την Εθνική και για τον ίδιο", τόνισε ο Ολλανδός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ