ΕΛΛΑΔΑ

Φαν Σιπ: "Θα έκανα τις ίδιες επιλογές"

Ο Φαν Σιπ στον αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ
Ο Φαν Σιπ στον αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Ο Τζον Φαν Σιπ ρωτήθηκε μετά το 0-0 της Εθνικής με το Κόσοβο αν έπρεπε να κάνει διαφορετικές επιλογές, αλλά απάντησε πως "πάντα είναι εύκολο να μιλάς εκ του αποτελέσματος". Διαβάστε όσα είπε ο Ολλανδός προπονητής.

Μετά το 0-0 με το Κόσοβο, ο προπονητής της Εθνικής, Τζον Φαν Σιπ, ρωτήθηκε αν θα έκανε τις ίδιες επιλογές και απάντησε: "Θα έκανα τις ίδιες επιλογές. Πάντα είναι εύκολο να μιλάς εκ του αποτελέσματος. Τα παιδιά έπαιξαν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάναμε ευκαιρίες, δεν βάλαμε το πέναλτι, επιτρέψαμε στο Κόσοβο να μείνει στο ματς. Το Κόσοβο δεν είναι εύκολη ομάδα, έπαιξε με αντεπιθέσεις. Κρατάω τη θετική εικόνα της Εθνικής".

Για το αν έπρεπε κάποιες αλλαγές να γίνουν νωρίτερα:

"Δεν αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν θέμα κόπωσης όμως. Πιστεύω πως περισσότερο έλειπε η συγκέντρωση. Μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας και να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Στο τέλος φρεσκάραμε την σύνθεσή μας σε κάποιες θέσεις, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε το γκολ".

Για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη δυστοκία της Εθνικής:

"Είναι αλήθεια πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον τρόπο που παίζουμε, γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες. Όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι, γιατί έτσι κρατάμε τους αντιπάλους στο παιχνίδι και πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό το πρόβλημα έχει δύο όψεις".

Στην την τηλεόραση του OPEN είπε:

"Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες και χάσαμε και πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά, έκανε 2-3 καλές φάσεις το Κόσοβο. Κρατάμε ως θετικό όλτι παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν πήραμε τη νίκη και αυτό δεν μας ικανοποιεί".

- Προβηματίζεστε για την απουσία του εύκολου γκολ;

"Όταν βάλεις ένα γκολ, ανοίγει το παιχνίδι. Οι παίκτες του Κοσόβου τα έδωσαν όλα".

-Μετανιώνετε που δεν είχατε στον πάγκο τον Κουλούρη;

"Βλέπουμε παίκτες κάθε μέρα και στην προπόνηση. Οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ