ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φέγενορντ: Επέστρεψε ως μέλος του προπονητικού τιμ ο Φαν Πέρσι

Netherlands' head coach Louis van Gaal, right, talks to Robin van Persie before extra time, during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Costa Rica at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, July 5, 2014. (AP Photo/Themba Hadebe)
Netherlands' head coach Louis van Gaal, right, talks to Robin van Persie before extra time, during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Costa Rica at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, July 5, 2014. (AP Photo/Themba Hadebe) AP

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επέστρεψε στη Φέγενορντ αναλαμβάνοντας διαφορετικό ρόλο, αφού θα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του τεχνικού της ολλανδικής ομάδας, Ντικ Άντβοκατ.

Την περσινή σεζόν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι κρέμασε τα παπoύτσια του με τη φανέλα της Φέγενορντ, όπου επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, η οποία τον ανέδειξε. Έπειτα από ένα χρόνο μακριά από τα γήπεδα ο 37χρονος Ολλανδός επιστρέφει.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στην Φέγενορντ για τρίτη θητεία, αλλά αυτή την φορά από ένα διαφορετικό πόστο. Όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα, ο Φαν Πέρσι θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ και θα συνεργαστεί με τον Ντικ Άντβοκατ.

"Δεν είναι επίσημος ρόλο. Είναι δύσκολο να του βρω όνομα. Για παράδειγμα δεν θεωρώ τον εαυτό μου προπονητή επιθετικώω. Θα ανακαλύψω εδώ αν μου αρέσει και θα βοηθήσω το σταφ λίγο. Για την ακρίβεια ήταν να αναλάβω από πέρσι. Ο Ντικ με κάλεσε και με ρώτησε αν θέλω να έρθω. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Ντικ" ανέφερε ο Φαν Πέρσι.

Τη φανέλα της Φέγενορντ ως ποδοσφαιριστής ο Φαν Πέρσι φόρεσε 121 φορές, σκοράροντας 46 γκολ, ενώ μοίρασε και 16 ασίστ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ