ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φενέρμπαχτσε: Με λίαρ - τζετ θα επιστρέψει στην Πόλη ο Πέλκας

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε συμπεριφέρεται ως σταρ στο νέο μεταγραφικό απόκτημά της, Δημήτρη Πέλκα, και έχει ναυλώσει ιδιωτικό αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη μετά τον αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο.

Δεν είναι μόνο οι δηλώσεις που έκανε ο Ερόλ Μπουλούτ για τον μέχρι πρότινος αρχηγό του ΠΑΟΚ που ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές και στις οποίες τόνισε ότι εδώ και τρία χρόνια τον παρακολουθεί και θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

"Από την Μαλάτιασπορ ήθελα τον Πέλκα, τον παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια και τον επιλέξαμε για συγκεκριμένους λόγους. Είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση, καθώς μπορεί να μας προσφέρει εναλλακτική σε κάθε θέση της επίθεσης", είπε ο προπονητής της Φενέρ.

Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει φροντίσει ο Πέλκας να επιστρέψει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία η Φενέρ έχει ναυλώσει ιδιωτικό τζετ που θα τον περιμένει στο αεροδρόμιο αμέσως μετά τον αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο για το UEFA Nations League, προκειμένου να τον μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη.

Και αυτό διότι δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία λόγω κορονοϊού και οι άνθρωποι της νέας του ομάδας δεν θέλουν να καθυστερήσει η πρώτη του προπόνηση με τη Φενέρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέλκας είχε ταξιδέψει και πάλι με ιδιωτικό αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη από τη Θεσσαλονίκη για να ολοκλήρωσει την μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ