ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε: Ο Πέλκας με φοβερό τσίμπημα "καθάρισε" την Αλάνιασπορ

Φενέρμπαχτσε: Ο Πέλκας με φοβερό τσίμπημα "καθάρισε" την Αλάνιασπορ
Η στιγμή που ο Πέλκας με φοβερό τσίμπημα κάνει το 2-0 απέναντι στην Αλάνιασπορ PRINT SCREEN VIDEO

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε με υπέροχο τρόπο το 2-0 απέναντι στην Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα. Έπαιξε έτσι καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση (2-1) της Φενέρμπαχτσε που ανέβηκε στη δεύτερη θέση της τουρκικής Super Lig.

Η Φενέρμπαχτσε τέθηκε αντιμέτωπη με την Αλάνιασπορ για την 17η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig, παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Πέλκας με τους γηπεδούχους και οι Τζαβέλλας, Σιώπης και Μπακασέτας για τους φιλοξενούμενους. Η Φενέρ κατέκτησε τη νίκη με 2-1 και αυτός που σημείωσε το δεύτερο γκολ ήταν ο Πέλκας!

Στο 70' αξιοποίησε την πάσα του Τουφάν και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας της έδωσε τροχιά προς τα δίχτυα. Η Αλάνιασπορ μείωσε στο 81' με πέναλτι, πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση (ο γκολκίπερ Μαραφόνα που είχε ανέβει έκανε γυριστό στο τελευταίο λεπτό), αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η Φενέρ ανέβηκε δεύτερη, στο -2 από την πρώτη Μπεσίκτας, ενώ η Αλάνιασπορ με παιχνίδι περισσότερο έμεινε τέταρτη με 30 βαθμούς. O Πέλκας μετρά πλέον 13 συμμετοχές με τη Φενέρμπαχτσε, με απολογισμό τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ