ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Σε συζητήσεις με τον Μαουρίτσιο Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι καπνίζει στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ρόμα για την Serie A.
Ο Μαουρίτσιο Σάρι καπνίζει στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ρόμα Ⓒ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ερόλ Μπουλούτ και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Ερόλ Μπουλούτ, καθώς ο 46χρονος τεχνικός "πλήρωσε" τις μέτριες εμφανίσεις και τα σκαμπανεβάσματα στη Super Lig.

Υπηρεσιακός τεχνικός, έως το τέλος της σεζόν, θα είναι ο Εμρέ Μπελόζογλου, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή από τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο η Φενέρ ψάχνει ήδη τον νέο προπονητή.

Η τουρκική σελίδα Ajansspor, δημοσίευμα της οποία αναπαράγεται από τα ιταλικά ΜΜΕ, αναφέρει ότι η Φενέρ έχει επικοινωνήσει με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Άλι Κοτς, θα συνεχίσει της συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Νάπολι και της Γιουβέντους την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Το όνομα του Σάρι έχει συνδεθεί επίσης με ενδεχόμενη επιστροφή του στη Serie A και συγκεκριμένα για λογαριασμό της Νάπολι ή της Ρόμα ως αντικαταστάτης του Φονσέκα.

Photo credits: ⓒ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ