ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να νικήσει"

Ο Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League
Ο Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του στο εκτός έδρας ισόπαλο (1-1) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και υποστήριξε ότι εάν κάποια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν η δική του.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τον Αμπέλ Φερέιρα να πλέκει το εγκώμιο των παικτών.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τους ουδέτερους, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έμειναν πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο. Στα 25 πρώτα λεπτά κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα , κάτι το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε κάποια καλή ευκαιρία, στην ανάπαυλα προσπαθήσαμε να ανυψώσουμε το ηθικό των ποδοσφαιριστών και τα πήγαν πολύ καλά στο δεύτερο.

Ανταμειφθήκαμε για τη πίεση μας, είχαμε ευκαιρίες, τελικά ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει που ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όταν δίνουμε τα πάντα και δεν έρχεται η νίκη, αισθάνομαι περηφάνεια και σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές μου", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τις αλλαγές και το πόσο βοήθησαν: "Κανείς δεν θέλει να κερδίσει περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές και από τον προπονητή. Ολοι οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν την ομάδα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτούς και αν θα έπρεπε κερδίσει μια ομάδα, αυτή θα ήμασταν εμάς".

Για τον Μουργκ και τα μεταγραφικά αποκτήματα: "Όλη η δουλειά που γίνεται στο μεταγραφικό κομμάτι έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά, ξέραμε τους στόχους για το μεταγραφικό παζάρι, μιλάμε για μια ρευστή κατάσταση και κάποιοι ήρθαν νωρίτερα και κάποιοι αργότερα.

Βιαζόμαστε πολλές φορές να βάλουμε ετικέτες στους ποδοσφαιριστές και όλοι τους χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Είναι παίκτες με καλά χαρακτηριστικά, ταιριάζουν στο πλάνο μας και περιμένουμε να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το ματς με τον Ομόνοια για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League: "Αυτή είναι η ταυτότητά μας, κυνηγάμε να είμαστε πρωταγωνιστές ακόμη και σε δύσκολες έδρες κοιτάμε να βάλουμε γκολ, κρατώντας το πλάνο μας.

Πολλοί σύλλογοι κοιτούν παίκτες μας γιατί έχουμε αυτό το επιθετικό πλάνο. Κρατάμε την ταυτότητα μας, θα κάνουμε τις προσαρμογές ανάλογα με τον αντίπαλο. Στην Ευρώπη έχουμε μεγάλη φιλοδοξία, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ως τελικό όπως κάθε παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ