ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεβρουάριος: Μήνας γεμάτος ντέρμπι σε Ελλάδα και εξωτερικό

Φεβρουάριος: Μήνας γεμάτος ντέρμπι σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιρικός φαν καθώς το πρόγραμμα ξεχειλίζει από σπουδαία ντέρμπι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τι μήνας και ο Φλεβάρης; Η μοίρα τα έφερε έτσι που μέχρι τις 28 οι ποδοσφαιρικοί φαν θα "κλειστούν" στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν σπουδαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι. Σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει να γίνει το... έλα να δεις τις επόμενες ημέρες!

Για τους Έλληνες φιλάθλους το "πάρτι" αρχίζει από την Κυριακή, καθώς το πρώτο ντέρμπι θα παιχτεί στις 3/2 με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μερικές ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 10, οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου θα φιλοξενήσουν στην Τούμπα τον Ολυμπιακό! Και δεν σταματάμε εκεί...

Στις 17, η Ένωση θα πάει στο "Καραϊσκάκης" για να παίξει με τους "ερυθρόλευκους" το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League. Επίσης, στις 24 είναι προγραμματισμένο να γίνει το ΠΑΟΚ - Άρης. Και κάπου εδώ παύση όσον αφορά στα μεγάλα ματς στη χώρα μας μια και το επόμενο "κλάσικο" είναι προγραμματισμένο να παιχτεί στις 3 Μαρτίου με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ. Σχετικά με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αυτό είναι ένα ματς που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου.

Φύγαμε εκτός συνόρων: Στις 24 Φλεβάρη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί στο "Ολντ Τράφορντ" την Λίβερπουλ. Την ίδια ημέρα μάλιστα είναι προγραμματισμένος να γίνει ο τελικός του League Cup Αγγλίας με αντιπάλους την Σίτι και την Τσέλσι. Τρεις ημέρες αργότερα (27 του μήνα) οι "Μπλε" θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Τότεναμ σ' ένα παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι.

Και στις 6 και 27 Φεβρουαρίου το απόλυτο ματς, αυτό που περιμένει όλος ο πλανήτης: Στα ημιτελικά του Copa del Rey η Ρεάλ κοντραρίζεται με την Μπαρτσελόνα. Για τους απαιτητικούς να πούμε ότι στις 2 Μαρτίου "βασίλισσα" και Μπάρτσα θα παίξουν εκ νέου για το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ μην ξεχνάμε ότι σε δύο εβδομάδες αρχίζει η φάση των "16" του Champions League (και οι "32" του Europa) με σπουδαία ευρωπαϊκά ντέρμπι όπως το Γιουνάιτεντ - Παρί, το Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου και το Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ