ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φίτεσε - Φένλο 2-0: Μπρόγια και Τανάνε απέκλεισαν Γιακουμάκη και Δώνη

Φίτεσε - Φένλο 2-0: Μπρόγια και Τανάνε απέκλεισαν Γιακουμάκη και Δώνη
SPORT24

Η Φίτεσε επικράτησε 2-0 της Φένλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας και απέκλεισε τους Γιώργο Γιακουμάκη και Χρήστο Δώνη, οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί.

Η Φίτεσε ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, καθώς με γκολ των Μπρόγια και Τανάνε απέκλεισε την Φένλο. Ο Γιώργος Γιακουμάκης αυτή τη φορά έμεινε μακριά από το γκολ, ενώ έχασε και ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Βασικός αγωνίστηκε και ο Χρήστος Δώνης. Ο αδερφός του, Τάσος, ήταν εκτός αποστολής.

Στο 75' ο Τανάνε γέμισε στην περιοχή, ο Μπρόγια πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση, μάλιστα η Φίτεσε κατάφερε πριν από το φινάλε να κάνει δύο τα τέρματά της. Ο Τανάνε έκανε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κίρσμπαουρ.

Έτσι, η Φίτεσε θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας μία εκ των Χέρενφεν ή Άγιαξ που θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (3/3, 22:00).

ΦΙΤΕΣΕ: Πάσβιρ, Βίτεκ, Ράσμουσεν, Μπαζόερ (89' Χάτζεκ), Ντοέκι, Ντάσα, Τρονστάντ, Τανάνε (87' Νταρφάλου), Μπερό, Μπρόγια, Οπέντα (75' Βρογκ)

ΦΕΝΛΟ: Κίρσμπαουμ, Πακόνικ, Γκέλμι, Ντα Γκράσα, Σέφερ (83' Αρίας), Ποστ, Μακαχ (37' Γιάνσεν), Δώνης, Σαμπάνι, Γιακουμάκης, Χούντε

ΦΙΤΕΣΕ - ΦΕΝΛΟ 2-0 (HIGHLIGHTS):


Photo credits: printscreen

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ