ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Σοκ και απογοήτευση"

Οι παίκτες της Μπάγερν αποχωρούν απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κίελο
Οι παίκτες της Μπάγερν αποχωρούν απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κίελο 2021 CHRISTIAN CHARISIUS/ASSOCIATED PRESS

Το βράδυ της Τετάρτης (13/1) η Μπάγερν γνώρισε αποκλεισμό σοκ από την Κίελο στα πέναλτι με τον τεχνικό των Βαυαρών να μην κρύβει την απογοήτευση του.

Την Τετάρτη (13/1) το βράδυ η Μπάγερν αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι από την Κίελο, ομάδα Β' κατηγορίας της Γερμανίας, στον 2ο γύρο του Κυπέλλου. Μάλιστα η Κίελο είχε ως πρωταγωνιστή τον ομογενή γκολκίπερ Γιάννη Γκέλιο.

Είναι η πρώτη φορά μάλιστα μετά τη σεζόν 2000-01 που οι Βαυαροί αποκλείστηκαν τόσο νωρίς από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να κάνουν και φέτος το τρεμπλ, όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χανς Φλικ, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα που έφερε τον αποκλεισμό λέγοντας στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα: "Είναι σοκ. Είμαι απογοητευμένος, θέλαμε να υπερασπιστούμε το τρεμπλ αλλά τώρα πλέον δεν μπορούμε. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα τώρα και να ξεκινήσουμε πάλι. Παίρνοντας τα 120 λεπτά του ρυθμού που είχαμε, αυτό είναι μία καλή βάση".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ