FOOTBALL LEAGUE

Football League: Επιστροφή στις νίκες για Ιωνικό και Αιγάλεω

FOOTBALL LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 της Τριγλίας και παραμένει στο κυνήγι των Τρικάλων που επικράτησαν το Σάββατο με 3-0 του ΟΦΙ με τις δύο ομάδες να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις νίκες για Ιωνικό και Αιγάλεω με την ομάδα της Νίκαιας να παραμένει στο κυνήγι των Τρικάλων που είχε επικρατήσει το Σάββατο με 3-0 του ΟΦΙ.

Θετικό αποτέλεσμα πήρε και το Αιγάλεω επικρατώντας εκτός έδρας του Θεσπρωτού ενώ στο 0-0 έληξε στο ματς του Διαγόρα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 0-1

Το Αιγάλεω επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 1-0 του Θεσπρωτού εκτός έδρας με γκολ που πέτυχε στο 90' ο Τσιλιγκίρης. Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 65' όταν ο Σικαλιάς απέκρουσε πέναλτι του Ευθυμίου.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Καρβούνης, Βιγιαφάνιε, Ραμιρεζ (85′ Β. Κωνσταντίνου), Γώγος, Ευθύμιου (67′ Μπίκας), Κολλάς (80′ Κολτσίδας), Ντάλα Κοστα

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Συριοπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (75′ Φαρινόλα), Σταματάκης (74′ Μπαξεβάνου), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΒΟΛΟΥ 0-0

Ισόπαλο χωρίς γκολ και φάσεις εκατέρωθεν έληξε η αναμέτρηση στη Ρόδο ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ολυμπιακό Βόλου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρη, Γλυνός, Μπουρλάκης (75′ Γούλας), Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Βοσνακίδης, Γραικός (64′ Ρόκας), Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπούτζικος, Ντούνης (50′ Σκοπελίτης), Πόζογλου (85′ Δεινόπαπας), Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΤΡΙΓΛΙΑ 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό που επικράτησε 2-0 της Τριγλίας και παρέμεινε στο κυνήγι των Τρικάλων που είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 33' με τον Κρητικό ενώ στο 62' ο Βλαχομήτρος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλάρας, Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος (26′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μακρίδης (68′ Καλογέρης), Κρητικός, Καλλέργης, Μάναλης (62′ Βλαχομήτρος)

Τρίγλια (Καραμπετάκης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέας, Σγουρός, Μιλκούδης, Πότσι (65′ Σαρβανίδης), Παπαδημητρίου, Έππας (58′ Αμαραντίδης), Ευθυμιάδης (65′ Μπουλγκουρίδης), Ντούνγκα, Λεμονής.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 3-0

Στην κορυφή της Football League παρέμειναν τα Τρίκαλα μετά την ένατη επικράτηση το Σάββατο με 3-0 επί της Ιεράπετρας. Οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 33' με τον Τεγούση εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα καθώς από το 60 οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μπάμπης.

Στο 61' ο Σταματής ήταν αυτός που με σουτ άνοιξε το σκορ ενώ εν συνεχεία ο Πελάεθ στο 68' και το 77' με δύο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 89′ ο Χιντζίδης έκανε από αριστερά την σέντρα-σουτ η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βέρτζου και κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γιακουμή!

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (85′ Ντόσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Σταματής (83′ Άλεξιτς), Πελάεθ (81′ Τσίπρας), Λώττας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (78′ Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (48′ λ.τ Βογιατζής), Μηνάς (69′ Σέχου).

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0

Η Βέροια συνέχισε την ανοδική της πορεία επικρατώντας με 2-0 της Καλαμάτας το Σάββατο το μεσημέρι με δύο γκολ που σημείωσε ο Πασάς. Το πρώτο στο 19' με πέναλτι και το δεύτερο στο 75' με σουτ.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ν. Ζούρκος (85′ Σκαθαρουδης), Πέντα (80′ Χαντζάρας), Σιμόνι (68′ Ταΐρης), Πασάς.

Καλαμάτα (Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (46′ Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46′ Τζόκιτς), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (80′ Δήμος), Βουκμίροβιτς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΒΑΛΑ 2-0

Με πρωταγωνιστή τον Λούκας Γκαρσία που πέτυχε δύο τέρματα στο 12' και στο 55' η Νίκη Βόλου έφτασε στην επικράτηση επί της Καβάλας με 2-0 σε ματς που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι.

Στο 77′ ο Ροχάνο σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου ενώ και στο 80' ο Ροχάνο και πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Κ. Κυριακίδης, Λούκας Γκαρσία (90+3′ Λίτσιος), Κρουθ (90′ Βοσνιάδης), Καπός (66′ Ιορδανίδης), Ροχάνο.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Γ. Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (58′ Καθάριος), Θωμαΐδης, Κουτσούμπας, Β. Παπαδόπουλος (71′ Παυλίδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ 1-0

Με σκόρερ τον Πίντο ο Ασπρόπυργος έφτασε στη νίκη με 1-0 επί του Ιάλυσου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Νικολακάκης, Νικολάου, Γκατσολάρι (90+2′ Καμπούρης), Κάκκο (89′ Ζγκούρι), Πίντο, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου (73′ Ζαχαρός).

Ιάλυσος (Τροΐζι): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Κ. Χειμωνέττος, Ρεκλείτης (41′ λ.τ Αυγενικού), Χατζηδήμπας, Μαραγκουδάκης (10′ λ.τ Κουγιός (33′ λ.τ Μπαρέττας), Σερτζίνιο, Νατσιόπουλος, Γιώργου, Φράγκος.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Τρίκαλα - Ιεράπετρα 3-0

Βέροια - Καλαμάτα 2-0

Νίκη Βόλου - Καβάλα 2-0

Ασπρόπυργος - Ιάλυσος 1-0

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Θεσπρωτός - Αιγάλεω 0-1

Διαγόρας - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ιωνικός - Τριγλία 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τρίκαλα 22

2. Ιωνικός 20

3. Βέροια 18

4. Καβάλα 15

5. Ολυμπιακός Βόλου 14

6. Ασπρόπυργος 14

7. Διαγόρας 14

8. ΟΦΙ 14

9. Νίκη Βόλου 12

10. Καλαμάτα 11

11. Αιγάλεω 11

12. Τριγλία 10

13. Θεσπρωτός 8

14. Ιάλυσος 6

PHOTO CREDITS: ΕUROKINISSI

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ