FOOTBALL LEAGUE

Football League: Στο 90+2' ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-1 την Καλαμάτα

FOOTBALL LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 2-1 την Καλαμάτα με γκολ του Τσίτα στο 90+2', ανέβηκε τέταρτος και μείωσε στους 4 βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Τρίποντα στις καθυστερήσεις για Αιγάλεω και Θεσπρωτό. Στο Διαγόρα το ντέρμπι της Ρόδου. Εύκολα η Ιεράπετρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε στη Νεάπολη την Καλαμάτα και άνοιξε το σκορ μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με τον Τσιάρα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκοπελίτη.

Η Μαύρη Θύελλα ισοφάρισε στο 31' με τον Νταούντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ξενοδόχοφ. Οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας πανηγύρισαν τη νίκη (2-1) με το γκολ του Τσίτα στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου, ανέβηκαν τέταρτοι και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Αντίθετα, η ομάδα της Μεσσηνίας παραμένει καθηλωμένη στην προτελευταία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Κέρη, Βασιλούδης, Τσίτας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Τόλι, Καντούτσης, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Νατσιόπουλος, Ιντρίσι, Νταούντ, Ηλιόπουλος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπιασε τη Βέροια, η οποία έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκες. Γνώρισε την ήττα (1-0) στο Αιγάλεω με εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγγίρη στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Οκο, Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης, Τσιλιγκίρης

ΒΕΡΟΙΑ: :Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης, Πόζογλου, Πέντα, Πασάς.

O Διαγόρας πανηγύρισε το τρίποντο στο ντέρμπι της Ρόδου και μάλιστα άνετα. Μπορεί ο Ιάλυσος ν' άνοιξε το σκορ με τον Κονέ στο 33', αλλά οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ανατροπή και τη νίκη (3-1) με πρωταγωνιστή τον Μπουρλάκη, ο οποίος πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ.

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτσι, Αυγενικού,Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γεωργίου, Μπαρμπαρούσης

ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Παγώνης, Πάτας, Χειμωνέττος Κ, Γιώργου, Μπάρδης, Ρεκλείτης, Μαστραντωνάκης, Χειρίτραντας, Μαραγκουδάκης, Κονέ.

Το γκολ του Κολλά στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου - τρίτο ματς της Κυριακής που κρίθηκε στις καθυστερήσεις - αρκούσε στον Θεσπρωτό για να πανηγυρίσει τη νίκη, κόντρα στην Καβάλα. Άνετα η Ιεράπετρα, η οποία υποδέχθηκε την Τρίγλια και τη διέλυσε με 3-0.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Ιωνικός - Νίκη Βόλου 2-0 (69' Βλαχομήτρος, 87' Κρητικός)

Τρίκαλα - Ασπρόπυργος 1-0 (68' Πελάεθ)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Αιγάλεω - Βέροια 1-0 (90+2' πεν. Τσιλιγγίρης)

Διαγόρας - Ιάλυσος 3-1 (50', 78' Μπουρλάκης, 66' Μπαρμπαρούσης / 33' Κονέ)

Θεσπρωτός - Καβάλα 1-0 (90+2' Κολλάς)

Ολυμπιακός Βόλου - Καλαμάτα 2-1 (3' Τσιάρας, 90+2' Τσίτας / 31' Νταούντ)

Ιεράπετρα - Τρίγλια 3-0 (14' Σκόνδρας, 29' Μηνάς, 57' Κατσικορέρης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τρίκαλα 39

2. Ιωνικός 34

------------------------

3. Βέροια 30

4. Ολυμπιακός Βόλου 30

5. Διαγόρας 29

6. Καβάλα 29

7. Νίκη Βόλου 29

8. Ιεράπετρα 27

9. Θεσπρωτός 21

10. Αιγάλεω 21

------------------------

11. Ασπρόπυργος 20

12. Ιάλυσος 17

13. Καλαμάτα 15

14. Τρίγλια 14

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ