FOOTBALL LEAGUE

Football League: Τα επεισόδια στο Τρίγλια - Ιωνικός

Football League: Τα επεισόδια στο Τρίγλια - Ιωνικός

Δείτε τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή (8/3) στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της αναμέτρησης Τρίγλια - Ιωνικός για την 23η αγωνιστική της Football League. (VIDEO)

Την Κυριακή (8/3) η Τρίγλια υποδέχτηκε τον Ιωνικό για την 23η αγωνιστική της Football League. Οι γηπεδούχοι που παλεύουν για την παραμονή νίκησαν 1-0 την ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και διεκδικεί την άνοδο στη Super League 2. Το ματς είχε μπόλικη ένταση και στο 81' ο διαιτητής Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας) έδειξε κόκκινη κάρτα στον Σαρβανίδη των γηπεδούχων και στον Κρητικό των φιλοξενούμενων.

Η ένταση που επικράτησε και στο φινάλε του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και στα μέλη των αποστολών, μεταφέρθηκε και στις εξέδρες, όπου βρίσκονταν περίπου 150 οπαδοί του Ιωνικού, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει για την Χαλκιδική. Οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι περιφρουρούσαν τους φίλους του Ιωνικού παρενέβησαν, κατευνάζοντας τα πνεύματα, αλλά η ένταση συνεχίστηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξαν προπηλακισμοί μεταξύ των παικτών και των παραγόντων των δύο ομάδων.

Δείτε όσα επικράτησαν στη Χαλκιδική:

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ