ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Περίμενα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League"

Ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο
Ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης εξέφρασε την πεποίθηση για πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν, αν και ο ίδιος είχε προβλέψει ότι οι ερυθρόλευκοι θα έπεφταν πάνω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την πεποίθησή του για πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν στα ματς για τους 32 του Europa League εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος είχε προβλέψει ότι οι ερυθρόλευκοι θα έπεφταν πάνω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε στη NOVA ως κλειδί το πρώτο ματς (18/2, 19:55).

"Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Είναι δύο παιχνίδια, εξαρτάται ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση εκείνη την περίοδο. Θέλουμε να είμαστε εμείς. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο γήπεδό μας, να πάρουμε ένα καλό σκορ για να πάμε στη ρεβάνς να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος κι αυτό θα κάνουμε. Δεν έπεσα μέσα στην πρόβλεψη, περίμενα άλλον. Είχα πει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχα παέι στα πιο δύσκολα".

Ο Γιώργος Μασούρας από την άλλη τόνισε ότι οι κληρώσεις δεν σημαίνουν κάτι - φέρνοντας το περυσινό παράδειγμα της Άρσεναλ - και ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει το ρόστερ για να καταφέρει.

"Οι κληρώσεις είναι απλά κληρώσεις. Πέρυσι κληρωθήκαμε με την Άρσεναλ, όλοι μας θεωρούσαν αποκλεισμένους, αλλά περάσαμε. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στις αδυναμίες της Αϊντχόφεν για να περάσουμε εμείς. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε πολύ καλό σύνολο για να το κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ