ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φοβερός και τρομερός Γιακουμάκης, τέσσερα γκολ στην Ντεν Χάαχ και 16 συνολικά στην Ολλανδία

Φοβερός και τρομερός Γιακουμάκης, τέσσερα γκολ στην Ντεν Χάαχ και 16 συνολικά στην Ολλανδία

Ο καταπληκτικός Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να "πυροβολεί" στην Eredivisie. Το βράδυ της Τετάρτης (13/1) έβαλε τέσσερα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα της Φένλο με την Ντεν Χάαχ, έφτασε τα 16 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος σκόρερ.

Το κρεσέντο του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ολλανδία συνεχίζεται. Ο Έλληνας στράικερ συνεχίζει να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα και να οδηγεί τη Φένλο στην παραμονή. Ο 26χρονος σέντερ φορ ήταν φυσικά βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντεν Χάαχ για την 16η αγωνιστική και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Έκανε το 0-1 με πέναλτι, στο 58' διαμόρφωσε το 0-2, οι γπεδούχοι μείωσαν στο 65' με τον Μπουσάρ, αλλά ο Κρητικός φορ απάντησε τρία λεπτά αργότερα, φτάνοντας στο 1-3.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο 86' με νέο πέναλτι έγραψε το 1-4. Στο 89' ο προπονητής του, Hans de Koning, τον έκανε αλλαγή και ασφαλώς γνώρισε την αποθέωση.

Με τα τέσσερα γκολ έφτασε τα 16 γκολ σε 16 συμμετοχές στην Eredivisie, τη στιγμή που Περέιρα Ντα Σίλβα (Τβέντε) και Κούπμαϊνερς (Άλκμααρ) έχουν 11. Αξιοσημείωτο πως για την Ντεν Χάαχ μπήκε στο 62' ένας άλλος Έλληνας επιθετικός, ο Νίκος Καρέλης.

Το παιχνίδι έληξε 1-4 και η Φένλο βρίσκεται στη 14η θέση (σε 18 ομάδες) με απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ